News

Fiul Zinei Dumitrescu a terorizat o angajată: „L-am anunțat că urmează să-l părăsesc!”

07.04.2019 | 09:53
Fiul Zinei Dumitrescu a terorizat o angajată
ADVERTISEMENT

De la moartea Zinei Dumitrescu, petrecută pe 28 martie, Cătălin Negreanu, singurul fiu al creatoarei de modă, a fost acuzat de mulți că și-a adus mama la azil și că apoi a incinerat-o. Ba mai mult decât asta, iată că acest scandal se amplifică supă au apărut zvonuri care susțin că fiul regretatei creatoare de modă este un bărbat violent.

Fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu, a terorizat o angajată

Din relatările unei foste subordonate a lui Negreanu reiese că acesta a terorizat o femeie. Mai mult, în presă au apărut informații că și-ar fi bătut și soția, iar episodul amintit mai sus, petrecut în urmă cu mulți ani, pare să confirme faptul că este un tip impulsiv. O colegă i-a făcut lui Negreanu o descriere deloc măgulitoare pe blogul printesaurbana.ro, pe care o puteți citi mai jos.

ADVERTISEMENT

„Şef îmi era domnul Cătălin Negreanu, Director de PR, fiu al doamnei Zina Dumitrescu. Un om inteligent, dar destul de nepoliticos şi răutăcios cu cele 3 gâsculiţe studente din subordine. Eu eram aia desemnată să-i duc şi să-i aduc costumele de la Nufărul, să plimb câinele vecinului, să îi răspund la telefon la 11 seara ca să îi aduc aminte unde şi-a lăsat cravata. Profesional nu strălucea omul, noroc că eram mulţi şi ne veneau idei la grămadă”.

Fiul Zinei Dumitrescu a terorizat o angajată: ”L-am anunțat că urmează să-l părăsesc!”
Angajata care susține că a fost terorizată de Cătălin Negreanu

„Am asudat pe plantația domnului Negreanu”

Femeia mai povestește și cum este fiul Zinei Dumitrescu ca șef. „Nu primeam concediu când voiam eu, ci când voia Măria sa Șeful. Cel mai adesea niciodată. Dacă întârziam 2 minute, primeam avertisment şi penalizare la salariu (care oricum era uriaş…), dacă îndrăzneam să plec la finele programului eram apostrofată că-s superficială. După ce-am luat licenţa şi-am susţinut şi lucrarea de diplomă, am fost promovată în funcţia de Specialist PR cu program full time. Salariu: 250 de dolari. Era toamna lui 2002. Încă 2 ani am asudat pe plantaţia domnului Negreanu”.

ADVERTISEMENT

„Atât de tare mă umilea uneori cu cerinţele lui absurde (sunt sigură că ştia şi el că-s absurde, dar dacă tot avea fete la comandă, de ce să nu le folosească?!), că plângeam în toaletă câte-o juma’ de oră pe zi. Îmi dădea lecţii despre cum se lipeşte corect un afiş cu scotch şi cum se întinde un baner fără cute, neuitând să-mi sublinieze în acest proces cât sunt de proastă şi de incompetentă. Cumva mi se părea că mai am de tras înainte să merg mai departe, aşa c-am mai stat. Când lecţiile lui au început să-mi fie predate de la distanţă tot mai mică şi deja începea să-mi fie teamă să rămân singură cu el în biroul de la subsol, mi-am urcat timid un CV pe ejobs”, a povestit subordonata sa.

Fiul Zinei Dumitrescu a terorizat o angajată: ”L-am anunțat că urmează să-l părăsesc!”
Fiul creatoarei de modă este transformat total

„L-am anunțat că urmează să-l părăsesc. S-a enervat. A început să mă amenințe”

Mai mult, după ce zi de zi a fost înjosită și privită suspicios pentru fiecare mișcare, când i-a spus lui Negreanu că și-a găsit un alt loc de muncă, „domnul șef” a amenințat-o: „L-am anunţat pe domnul şef că urmează să-l părăsesc. Normal c-a luat-o razna, probabil îşi imagina c-o să iasă la pensie cu mine cărându-i costumele la şi de la spălătorie, eventual dându-i şi cu aspiratorul în garsonieră. Întâi a încercat să-mi promită mai mulţi bani (până-atunci auzisem numai că nu e buget de măriri, eu stăteam pe aceiaşi bani încă de la angajarea full time), concedii normale. Eu zâmbeam galeş…”.

ADVERTISEMENT

„S-a enervat. A început să mă ameninţe. Că n-o să mă mai angajeze nimeni în oraşul ăsta. Că îmi dă foc la amărâta de maşină pe care abia mi-o luasem de câteva luni (un Tico la mâna a cincea), că o să văd eu una şi alta. Evident, n-am văzut nimic. Mi-am luat concediu în preaviz şi dus-am fost!”, a povestit femeia.