Life

Flavia Mihășan e sătulă de criticile negative despre sarcină. Cum a reacționat dansatoarea

22.02.2021 | 21:00
Flavia Mihasan e satula de criticile negative despre sarcina Cum a reactionat dansatoarea
ADVERTISEMENT

Flavia Mihășan a primit foarte multe critici și mesaje răutăcioase de când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Sătulă de această situație neplăcută, dansatoarea a răbufnit și a venit cu o serie de declarații. 

Vedeta a făcut mai multe declarații furtunoase la adresa celor care o critică pe rețelele de socializare, referitor la evoluția sarcinii sau că pare mult mai obosită de când a aflat că va aduce pe lume încă un copil. În plus, a fost apostrofată chiar și pentru faptul că are în pântece tot băiat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a venit cu o replică dură la adresa celor care îi contestă calitățile de mamă. Flavia Mihășan nu a cerut nimănui părerea despre sarcină, fiind foarte deranjată atunci când i se spune ce trebuie să facă sau cum să se comporte.

Flavia Mihășan, replică acidă după ce a fost criticată legat de sarcină

„Remarci și întrebări spectaculos de idioate pe care le primesc în perioada asta: 1. «Îl faci și pe al treilea?» Pe bune?! Încă sunt însărcinată cu al doilea! 2. «Wow, ce burtă mică ai…». Așa și?! Nu toate corpurile sunt la fel. Și atâta timp cât eu nu întreb cum era burta ta, nu-mi spune.

ADVERTISEMENT

3. «Arăți obosită… nu te odihnești?» Da, așa e, sunt obosită și pentru perioada asta chiar arăt bine. 4. «Ce păcat, speram să faci o fetiță așa ca tine… aia e, să fie sănătos».

Femeie care spui asta: – Nu ne cunoaștem, părerea ta efectiv nu mă interesează”, a scris Flavia Mihășan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, dansatoarea a revenit cu informații și explicații suplimentare într-o emisiune de la Antena Stars. Blondina consideră că femeile trebuie să fie puțin mai îngăduitoare, mai ales atunci când este vorba de cineva de același sex și cu un bebe în pântece pe deasupra.

„Am făcut asta cu scopul de a trezi un pic și de a face femeile să fie un pic mai îngăduitoare și mai pașnice. Cred că foarte multe dintre ele nici nu-și dau seama că nu sună cel mai prietenos.

ADVERTISEMENT

Ca femeie însărcinată, să treci prin așa schimbări hormonale, ți se pare totul exagerat. Ar trebui ca toată lumea să aibă mult mai multă grijă cu femeile însărcinate, mai ales mamele între ele.

Fiecare își crește copii cum simte, asta nu înseamnă că e greșit sau bine, înseamnă că e doar diferit. Atât timp cât eu nu cer sau un om nu cere un sfat, nu se așteaptă să primească unul”,  a spus Flavia Mihășan la Star Matinal.

ADVERTISEMENT