Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre a comentat reacția dură a fanilor dinamoviști la adresa jucătorilor. „Mergem spre liga a doua”

Dinamo este în cădere liberă după înfrângerea cu FCSB. Aflată pe penultimul loc în SuperLiga, formația lui Ovidiu Burcă a pierdut susținerea fanilor.
27.11.2023 | 20:51
Florentin Petre a comentat reactia dura a fanilor dinamovisti la adresa jucatorilor Mergem spre liga a doua
Florentin Petre le da dreptate suporterilor dinamovisti. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Florentin Petre nu le mai dă nici o șansă dinamoviștilor să evite retrogradarea. Cu patru înfrângeri în ultimele cinci partide, și fără victorie de 11 etape, formația din Ștefan cel Mare se află pe locul 15 în clasament. În ultimul meci, echipa lui Ovidiu Burcă s-a văzut învinsă de către FCSB cu 1-0.

Florentin Petre nu mai speră că Dinamo va scăpa de retrogradare

“Au trecut atâtea etape, 11 la număr în care un joc bun ar putea să le dea o speranță. Dar, dacă fanii au ajuns să conteste și să se comporte așa, înseamnă că situația este foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Dinamo se îndreaptă ușor, ușor, către Liga a 2-a. Este dureros pentru noi, cei care am făcut performanțe acolo, că nu vor să înțeleagă, nu vor să aplece urechea la niște oameni care nu le vor decât binele.

Să joci sau să conduci un club ca Dinamo îți trebuie niște abilități extraordinare, ceva mult mai special decât la alte echipe. Jucătorii au tras, atât pot, nu se ridică la nivelul suporterilor, pentru că nu au cum. Ținând cont de spectacolul și calitatea pe care le au la fiecare meci câmd Dinamo joacă”, a declarat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

FCSB, mai motivată ca Dinamo în derby

Duelul dintre Dinamo și FCSB a fost tranșat de către formația lui Gigi Becali în repriza secundă. Florinel Coman a transformat magistral o lovitură liberă care a uimit asistența de pe Național Arena. FCSB a demonstrat implicare totală în derby. A primit nu mai puțin de 5 cartonașe galbene,

“Lucrurile astea ar trebui să le dea de gândit. Nu jucătorilor, nu ei sunt de vină până la urmă. Ei au venit, sunt plătiți să joace, dar la un club cum este Dinamo se vrea mult mai mult. Eu îi respect și îi apreciez pentru ce au făcut, dar sunt limite pe care nu le poți depăși decât atunci când ai o calitate mult mai ridicată decât ceea ce oferă în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Fără dar și poate retrogradează. Tot vorbim de atâta timp și mă rog la Dumnezeu să le fie bine. Să intru în direct și să am un zâmbet larg că în sfârșit Dinamo a câștigat și sunt fericit pentru ei. Atâta timp cât vom exista, vom respira, vom avea acest club în suflet.

Dar și durerea este mare. În momentul când nu știi să te organizezi, în momentul în care nu asculți de oameni cere îți vor binele înseamnă că acolo este o problemă foarte mare. Crezi că Oțelul au bani mai mulți? Nu cred”, a completat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

“Dinamo nu mai are identitate. Dinamo nu este reprezentată de niciun dinamovist la ora actuală în cadrul clublui, cineva pur sânge. Jucătorii nu au de unde să își ia identitatea și să moară pe teren pentru club. Nu au identitate, e pierdută”, a declarat Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Florentin Petre le da dreptate suporterilor

ADVERTISEMENT