Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„La ce vârfuri are Dinamo, fundașii de la FCSB ajung la națională”. Declarația virală de după derby

Giani Kiriță a fost necruțător cu jucătorii lui Dinamo după înfrângerea suferită duminică seara în derby-ul cu FCSB, tirul său fiind îndreptat în special în direcția atacanților.
27.11.2023 | 16:35
La ce varfuri are Dinamo fundasii de la FCSB ajung la nationala Declaratia virala de dupa derby
Giani Kiriță râde de atacanții lui Dinamo după derby-ul cu FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut din nou în SuperLiga, 0-1 pe Arena Națională derby-ul cu FCSB din etapa 17, și se îndreaptă cu pași repezi spre o nouă retrogradare în eșalonul secund. Cum era de așteptat, reacțiile critice nu au întârziat să apară, iar printre cei mai vehemenți s-a numărat fostul mare jucător dinamovist Giani Kiriță.

Giani Kiriță râde de atacanții lui Dinamo după derby-ul cu FCSB

Spectacolul a lipsit aproape în totalitate pe gazon la Derby de România, fiind salvat doar de golul magnific reușit de Florinel Coman și de show-ul pirotehnic creat în tribune de suporterii celor două mari rivale.

ADVERTISEMENT

Lipsa fazelor de poartă poate fi explicată și prin presiunea care a apăsat pe umerii jucătorilor în derby, dar nu trebuie dată la o parte nici valoarea îndoielnică a unora dintre cei prezenți pe gazon. În special la echipa gazdă, puțini dintre cei folosiți de Ovidiu Burcă putând fi considerați cu adevărat fotbaliști.

Este și motivul pentru care Giani Kiriță a răbufnit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, tirul său îndreptându-se cu predilecție spre atacanții „câinilor”. Îi consideră prea slabi pentru a putea evolua în SuperLiga, iar din cauza „impotenței” lor fundașii centrali ai FCSB-ului, Ngezana și Lixandru, au părut a fi super fotbaliști.

ADVERTISEMENT

„Vorbea domnul Gigi Becali de cuplul de fundași centrali ai FCSB-ului, că au fost ok. Păi la ce vârfuri are Dinamo la ora actuală, băieții ăia o să ajungă la echipa națională.

Serios vorbesc, chiar nu glumesc acum! Chiar e adevărat… Uitați-vă la Abdallah ăsta. Vreau să-l citez acum pe Mister, care a spus așa: «Cu stângul nu dai, cu dreptul nu știi, la cap nu sari!».

ADVERTISEMENT

Și pe urmă a dat «Beep, beep, beep, ce cauți aici?». La modul ăsta sunt vârfurile lui Dinamo la ora actuală. Atât de rău stăm”, a declarat Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA, vizibil iritat de cum arată echipa favorită în acest campionat.

El a fost completat, în spirit de glumă, de Vivi Răchită, care i-a făcut o caracterizare plastică lui Hakim Abdallah: „S-au dus băieții de la Dinamo la club și l-au luat pe Abdallah de la intrare, era bodyguardul… L-au dus în vestiar și i-au spus „Schimbă-te, că ai fizic frumos!»”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai bună emisiune sportivă din România, poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe FANATIK.RO. De la 17:30, în aceleași zile, e disponibilă și premiera, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Kirita rade de atacantii lui Dinamo

ADVERTISEMENT