Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florentin Petre a găsit un lider la actualul Dinamo. „Îl văd pe el cum mă vedeam pe mine”

Florentin Petre spune că a găsit un lider în vestiarul lui Dinamo, un jucător care e cel mai bun exemplu de cum ar trebui să se comporte un fotbalist pe teren.
08.12.2023 | 14:43
Florentin Petre a gasit un lider la actualul Dinamo Il vad pe el cum ma vedeam pe mine
Florentin Petre a găsit un lider la actualul Dinamo. „Îl văd pe el cum mă vedeam pe mine”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Costin Amzăr este alesul lui Florentin Petre, în ciuda faptului că vorbim despre un fotbalist de doar 20 de ani. Cu toate acestea, Florentin Petre e de părere că Amzăr are un viitor strălucit în față din postura de jucător al lui Dinamo, dacă o va ține tot așa. Între timp, dinamoviștii speră să-și revină sub bagheta noului antrenor Zeljko Kopic.

Florentin Petre a găsit un lider la actualul Dinamo

”M-am simțit extraterestru aseară după meci, am văzut lucruri bune. Schimbate în bine. Echipa cu altă atitudine, au marcat și patru goluri? 3 la ei, unu la noi. Mi-a plăcut foarte mult că ajungeau cu foarte mulți jucători în faza de finalizare, plus că acest copil Amzăr merită tot respectul meu.

ADVERTISEMENT

Am declarat cu mult timp în urmă că e unul dintre copiii pe care eu îi admir și îi susțin din toate punctele de vedere. Dacă toți ar juca cu atitudinea și determinarea lui cu siguranță Dinamo nu are pe poziția de acum”, a declarat Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

”Amzăr e omul la care să se uite coechipierii și fanii? Acel lider pe care-l caută Dinamo? Amzăr? oate să fie simbolul sacrificiului? Poate să fie simbolul sacrificiului?”, a replicat Horia Ivanovici. Florentin Petre a răspuns fără să stea pe gânduri și e convins că din punct de vedere al determinării, fundașul dinamovist e de dat exemplu pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

”Din punct de vedere al determinării și atitudinii lui, e un jucător foarte important și util. Dacă joacă cum joacă, ar trebui luat ca exemplu. Cum îl văd? Cum mă vedeam pe mine la Dinamo.

Să nu crezi că eu am fost, am fost un lider de vestiar prin felul cum jucam, cum mă antrenam, prin determinare. Coechipierii lui ar trebui să se uite mult mai atent la felul cum el joacă.

ADVERTISEMENT

Orice jucător care pune suflet pentru mine este un jucător foarte important, jucător pe care îl admir și îl respect”, a declarat Florentin Petre în direct la FANATIK SUPERLIGA. FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Florentin Petre a găsit un lider la actualul Dinamo

ADVERTISEMENT