Sport

Florentino Perez i-a găsit înlocuitor lui Carlo Ancelotti. Pariu riscant pentru Real Madrid

Radio Marca anunță că Real Madrid va avea un nou antrenor începând cu sezonul viitor. Xabi Alonso vine pentru a-i lua locul lui Carlo Ancelotti.
26.09.2023 | 17:30
Florentino Perez ia gasit inlocuitor lui Carlo Ancelotti Pariu riscant pentru Real Madrid
Carlo Ancelotti nu o va mai antrena pe Real Madrid și sezonul viitor, anunță Radio Marca. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Real Madrid a suferit duminică prima înfrângere a sezonului, 1-3 pe terenul rivalei Atletico Madrid. Un eșec care îi lasă pe madrileni pe locul 3 în La Liga, la un punct în spatele Barcelonei și al Gironei, primele două clasate.

Radio Marca a anunțat cine va fi noul antrenor al lui Real Madrid la doar o zi după eșecul galacticilor cu Atletico Madrid

La doar o zi după eșecul cu Atletico Madrid, la Radio Marca s-a vorbit despre înlocuitorul lui Carlo Ancelotti. O mutare iminentă, care ar urma să aibă loc abia la începutul sezonului viitor. Asta și pentru că “don Carlo” și-a fixat noi obiective.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Carlo Ancelotti este deja înțeles pentru a prelua naționala Braziliei începând cu 2024. Și are ca obiectiv clar oprirea supremației Argentinei lui Messi încă de la Copa America de anul viitor.

Florentino Perez nu pare deloc deranjat de iminenta despărțire de Carlo Ancelotti, asta pentru că și el are alte planuri pentru Real Madrid. Vrea să meargă pe mâna unui antrenor tânăr, iar cel ales a fost Xabi Alonso.

ADVERTISEMENT

Matias Prats, la Radio Marca: “Nu am niciun dubiu, Xabi Alonso va fi noul antrenor al lui Real Madrid”

“Marele favorit pentru a-l înlocui pe Ancelotti este Xabi Alonso. Nu am niciun dubiu, el va fi noul antrenor al ‘albilor’. Aceasta este opinia mea, eu nu vorbesc de senzații.

Real Madrid l-a ales deja pe Alonso pentru a pregăti echipa de sezonul viitor”, a declarat jurnalistul Matias Prats la Radio Marca. Prats este un apropiat al clubului madrilen,  iar anunțurile sale sunt recunoscute ca fiind foarte precise.

ADVERTISEMENT

Xabi Alonso, 41 de ani, ar fi un pariu destul de riscant la Real Madrid. Un antrenor cu foarte puțină experiență cu o misiune complicată de a-l înlocui pe experimentatul Ancelotti, italianul care a avut un mandat excelent.

Xabi Alonso, pariu riscant. Este un antrenor fără experiență, mai puțin de un an de când a preluat-o pe Leverkusen. Dar are super rezultate!

După 3 ani petrecuți la Real Sociedad, Xabi Alonso a preluat-o pe Bayer Leverkusen în octombrie 2022. Și mai are contract până în 2026 cu formația din Bundesliga. Alonso este fost jucător la Real Madrid în perioada 2009-2014.

ADVERTISEMENT

Bayer Leverkusen avusese un start de coșmar sezonul trecut, înainte de a-l numi pe Xabi Alonso în locul lui Gerardo Seoane. Ibericul a redresat echipa, iar Leverkusen a terminat pe locul 5 în Bundesliga și a calificat echipa în Europa League.

Mai mult, Xabi Alonso are un start de sezon de excepție cu Leverkusen. Este la egalitate cu Bayern Munchen după primele 5 etape, cu 13 puncte. Cele două au remizat pe terenul lui Bayern pe 15 septembrie. În plus, Leverkusen a început bine și în Europa League, 4-0 cu suedezii de la Hacken.

 

ADVERTISEMENT