Sport

Președintele Ligii Spaniole anunță transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: “Vine la noi!”

Telenovela Kylian Mbappe la Real Madrid este din nou în plină desfășurare. De această dată, chiar președintele Ligii Profesioniste Spaniole întreține flama.
26.09.2023 | 10:00
Presedintele Ligii Spaniole anunta transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid Vine la noi
Kylian Mbappe, șanse mari să o părăsească pe PSG și să semneze cu Real Madrid. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Javier Tebas este foarte încrezător în șansele lui Real Madrid de a-l transfera pe Kylian Mbappe. Președintele Ligii Spaniole este foarte încrezător că starul francez va fi “galactic” de sezonul viitor.

Javier Tebase, extrem de încrezător că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid se face: “Vine la noi, în campionatul Spaniei”

“Nu pot să fiu convins că Mbappe va ajunge la Real Madrid, dar eu cred că acesta este destinul lui. Vine la noi, în campionatul Spaniei. În proporție de 70 sau 80 la sută aș spune că el va fi jucător în La Liga începând cu sezonul viitor”, a declarat Tebas pentru Movistar.

ADVERTISEMENT

Afirmația lui Javier Tebas este susținută inclusiv de presa din Franța. Le Parisien anunță că Nasser Al-Khelaifi nu a reușit să îl convingă pe Mbappe să deschidă negocierile cu PSG. În ciuda faptului că fotbalistul a fost reprimit în lotul campioanei Franței.

În plus, sursa citată mai spune că Fayza Lamari, mama lui Mbappe și reprezentanta acestuia, așteaptă un semn de la Florentino Perez. Și tocmai din acest motiv nu vrea să discute cu PSG, deoarece prioritatea o are Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe poate semna în iarnă cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul lui iunie 2024, iar în iarnă ar putea să semneze cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Campioana Franței l-a exclus din lot în startul sezonului, dar a decis ulterior ca fotbalistul să fie reprimit. Și chiar se vorbea despre o deschidere mai mare din partea lui Mbappe pentru prelungire.

PSG a plătit 180 de milioane de euro pentru a-l lua pe Kylian Mbappe de la AS Monaco în 2018. După ce starul francez jucase și în sezonul 2017-2018 la PSG, dar sub formă de împrumut. Este al doilea cel mai scump fotbalist al planetei, după Neymar jr., pentru care PSG i-a plătit Barcelonei 222 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mbappe a fost într-o formă senzațională după ce a fost reprimit în lotul lui PSG. A marcat 7 goluri în patru partide înainte de a se accidenta în prima repriză a partidei cu Olympique Marseille.

Kylian Mbappe, probleme medicale după PSG – Olympique Marseille 4-0. A ieșit accidentat în prima repriză

Mbappe a avut probleme la gleznă încă din minutul 8 al partidei, după o intervenție dură a lui Leo Belardi. După intervenția medicilor, francezul a ales să rămână pe teren și să continue partida.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, după ce a ales să nu mai sprinteze după o lansare în adâncime, Mbappe a ieșit de pe teren și a mers la vestiare. Fără să mai aștepte ca Luis Enrique să pregătească o schimbare. Avea să intre Gonzalo Ramos în minutul 32, iar portughezul a marcat o “dublă”. PSG a trecut cu 4-0 de Marseille.

ADVERTISEMENT