Life

Floricica Dansatoarea șochează. Și-a făcut planul de înmormântare: „Vă aștept să veniți”

21.10.2020 | 16:34
Floricica Dansatoarea socheaza Sia facut planul de inmormantare Va astept sa veniti
Floricica Dansatoarea, una din cele mai cunoscute protestatare din România. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Floricica Dansatoarea, una din cele mai celebre protestatare din România, devenită cunoscută pentru îndemnul ei furtunos la pace, a făcut câteva declarații șocante.

Floarea Dragomir, pe numele ei real, știe deja cum va fi înmormântarea ei și a vorbit despre moarte cu o naturalețe specifică ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta online-ului și a offline-ului i-a îndemnat pe toți cei care o apreciază cu adevărat să nu plângă în ziua în care vor afla că a murit, ci să se bucure, să danseze la piatra ei funerară.

Floricica Dansatoarea știe cum va fi la moartea ei

Nu e de mirare acest concept, având în vedere că în comunitatea rromă există ideea că la moartea unei persoane oamenii ar trebui să se bucure pentru că va ajunge într-un loc mai bun decât pe pământ, și se pare că și Floricica îmbrățișează această filozofie de viață.

ADVERTISEMENT

„Oameni buni, când v-oi muri eu, vă rog din suflet să veniți toți fanii mei la mormântul meu, la mine și să dansați, să jucați și să nu mă uitați. Veniți, că eu vă aștept și moartă acolo, în groapă! Vă aștept să veniți!”, este îndemnul Floarei.

A devenit feblețea Deliei Matache și a lui Theo Rose

După ce a devenit cunoscută în urma protestelor anti-guvernamentale din 2017, Floricica și-a făcut cont de Youtube acolo unde postează tot felul de parodii, ba chiar și-a lansat și câteva melodii.

ADVERTISEMENT

Se bazează pe ajutorul financiar al celor care o urmăresc, căci datorită lor are din ce trăi, iar pentru asta le mulțumește zi de zi.

Floarea a devenit în timp una din cele mai nebunatice youtuberițe de la noi, pe platforma video postând tot felul de provocări pe care le primește din partea fanilor ei, ba chiar a făcut la un moment dat și un casting dorind să își găsească un bărbat care să o scape, potrivit spuselor ei, de „verginitate”.

ADVERTISEMENT

Protestatara a ajuns să inspire și cântărețe de la noi, Theo Rose fiind una din artistele care s-a declarat fana ei, realizând mai multe clipuri pe TikTok în care o parafrazează.

Și Delia Matache are o slăbiciune specială pentru Floarea Dragomir, dezvăluită după ce aceasta a participat într-o ediție la iUmor.

 

ADVERTISEMENT