News

Florin a murit la doar 22 de ani, strivit de o balotieră. Familia lui e distrusă: “Tot ce am avut s-a dus”

Un tânăr fotbalist în vârstă de 22 de ani din Arad, Florin Olar, a murit într-un accident tragic, după ce a fost prins într-o balotieră.
03.08.2023 | 21:39
Florin a murit la doar 22 de ani strivit de o balotiera Familia lui e distrusa Tot ce am avut sa dus
Tragedie în județul Arad: Tânăr fotbalist, victimă a unui accident fatal cu o balotieră. Foto: Colaj Fanatik/Facebook.
ADVERTISEMENT

O tragedie îngrozitoare a avut loc în județul Arad, unde un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, Florin Olar, și-a pierdut viața într-un accident. Comunitatea locală este îngrozită de moartea băiatului. Acesta a fost iubit și respectat de mai multe persoane. Florin era pasionat de sport și avea planuri mărețe.

Florin avea doar 22 de ani

Tânărul era atacant la echipa C.S. Ineu încă din 2015 și avea întreaga viață înainte. Familia și prietenii săi sunt în stare de șoc și au postat numeroase mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Florin, un tânăr plin de visuri și speranțe cu privire la viitorul său, și-a găsit sfârșitul într-un mod dramatic. În timp ce se afla pe un deal pentru a face baloți, a fost prins într-o balotieră și tras în interiorul utilajului agricol, suferind răni catastrofale care i-au fost fatale.

Florin Olar a fost perceput de către cei din jur ca un om harnic, bun la suflet și mereu dispus să ajute pe cei din jur. Cu o zi înainte de tragicul accident, acesta postase un filmuleț în care se filma la munca câmpului, însă nimeni nu se aștepta la asemenea tragedie.

ADVERTISEMENT

Familia și prietenii lui Florin îi plâng pierderea și încearcă să facă față acestui moment extrem de dificil. În ciuda eforturilor medicilor chemați la locul accidentului, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Familia tânărului, devastată de durere

Tragedia acestui tânăr fotbalist a lăsat în urmă o mare durere în comunitatea din care făcea parte, iar mulți își iau rămas bun de la el cu inimile îndurerate.

ADVERTISEMENT

“Cuvintele sunt de prisos acum, nu-l mai poate aduce nimeni înapoi, că din păcate asta e cea mai grea despărțire, asta când știi că nu te mai poți întoarce niciodată și nu-ți mai poți lua nici rămas bun, despărțirea asta e cea mai grea, Dumnezeu să-i ajute familia să treacă peste această grea încercare, să le mângâie sufletul, și pe el să-l așeze Dumnezeu lângă dreapta sa!

Un băiat atât de muncitor și de educat! Nu-mi vine să cred… am reuşit să te cunosc puțin… dar toată lumea spune doar cuvinte frumoase despre tine… Odihnă veșnică, printre îngeri, suflet drag!”, a fost mesajul postat pe pagina lui Florin Olar.

ADVERTISEMENT

“Tot ce am avut s-a dus! Fratele meu”; “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace si vouă multă putere să treceți peste această mare durere”; “Doamne, ce durere, nepotul nostru iubit, Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe familiei!”, au fost doar câteva mesaje postate pe rețelele sociale.

 

ADVERTISEMENT
Tags: