Life

Florin Busuioc, dezvăluiri despre infarctul din 2018: ”Mi-au făcut resuscitare 5-6 minute”. Ce i-a spus medicul. Video

Florin Busuioc a rememorat evenimentele neplăcute care au avut loc la finalul lui 2018, când a suferit un infarct. Actorul a povestit ce i-a spus medicul din Craiova care l-a operat.
08.04.2022 | 17:43
Florin Busuioc dezvaluiri despre infarctul din 2018 Miau facut resuscitare 56 minute Ce ia spus medicul Video
Florin Busuioc, detalii despre infarctul din 2018. Ce a făcut actorul după operație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Pro TV este tulburat și acum legat de momentele delicate din urmă cu 3 ani. Vedeta a făcut dezvăluiri despre infarctul suferit în timpul unui spectacol, chiar dacă spune că nu-și amintește foarte multe.

Florin Busuioc, detalii despre infarctul din 2018. Ce a făcut actorul după operație

Florin Busuioc crede că fumatul și oboseala și-au pus amprenta asupra organismului și au dus la problemele de sănătate de atunci. Cunoscutul actor avea să fie resuscitat minute bune, medicul spunându-i că a avut noroc.

ADVERTISEMENT

„A fost fumatul, trei pachete pe zi! Şi oboseala! Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară. Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două spectacole la Petroşani…

Se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina la 11 spre Bucureşti ca să ajung la ştirile de dimineaţă! Nu dormeam că îl ţineam de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat, muci eram!

ADVERTISEMENT

Tatăl meu a murit în braţele mele pentru că eu nu am ştiut ce să fac. Şi mi-au făcut resuscitare, cinci-şase minute, până au venit medicii şi m-au salvat!

Când am ajuns la C.C. Iliescu, medicul care m-a tratat mi-a zis «Să ştii că ai mirosit florile la rădăcină vreo 40 de minute»”, a declarat Florin Busuioc în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Florin Busuioc, schimbări după problemele medicale din 2018

Prezentatorul de la Pro TV și-a schimbat complet stilul de viață de când a suferit respectivele probleme de sănătate. Vedeta a renunțat la fumat și a încercat să păstreze un regim alimentar. În plus, a mers și la sală.

„Nu m-am speriat! Nu de aia m-a lăsat de fumat! M-am lăsat de fumat pentru că n-am mai simţit nevoia! Doctorul, şeful clinicii, când venea dimineaţa trecea pe la mine… ce mai faci, ce mai e, nu ştiu ce… vrei să bei o cafea? Da!

ADVERTISEMENT

Şi mă duceam la el şi îmi făceam o cafea. Şi zice vrei să fumezi o ţigară? Dom’ne, nu simt nevoia! Bravo, al meu eşti!  Dacă ar fi să dau timpul înapoi, să fac o alegere, asta ar fi prima alegere pe care aş face-o, nu cu dragoste, cu nu ştiu ce… să nu fumez, să nu mă apuc de fumat!

Ăsta ar fi cel mai important lucru la care m-aş gândi vreodată! Ei mi-au pus nişte plasturi pe mine în spital, or fi avut şi plasturii ăia un efect!”, a mai spus Florin Busuioc.

Uneori moderatorul de la rubrica meteo spune că merge pe jos, chiar dacă nu este genul de persoană care să iasă prea mult din zona de confort. Pe de altă parte, Florin Busuioc crede că nu va renunța niciodată la teatru și la televiziune.

ADVERTISEMENT