Life

Florin Călinescu, atac subtil la adresa soției lui Andi Moisescu. Ce a spus despre Olivia Steer

10.02.2021 | 14:49
Florin Calinescu atac subtil la adresa sotiei lui Andi Moisescu Ce a spus despre Olivia Steer
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a lansat un atac subtil la adresa soției lui Andi Moisescu, chiar în cadrul show-ului „Românii au talent”, unde cei doi sunt jurați. Actorul a făcut o remarcă legat de partenera de viață a colegului său înainte de a urca pe scenă o concurentă. 

Președintele Partidului Verde a crezut că cea care urmează să intre drept participantă în emisiunea de talent de la Pro TV este chiar autoarea cărții „Dulciuri de poveste”, Olivia Steer. Remarca a fost făcută după ce juratul a observat că pe scenă a fost adusă o masă.

ADVERTISEMENT

Celebrul om de televiziune a avut impresia că vocea care se aude în spatele scenei este cea a Oliviei Steer, fiind convinsă că vedeta va găti. Florin Călinescu a ironizat-o pe soția colegului său, Andi Moisescu, precizând că sigur va găti „momițe”.

Florin Călinescu, remarcă acidă la adresa soției lui Andi Moisescu, Olivia Steer

Remarca lui Florin Călinescu a fost făcută prin prisma faptului că vedeta nu știe să gătească, Andi Moisescu mărturisind că soția sa este în momentul respectiv la sala de antrenament de unde nu va pleca mai devreme de 3 ore.

ADVERTISEMENT

„După voce, e Olivia…”, spune Florin Călinescu.

„Cum ar fi, mă?”, este replica lui Andi Moisescu.

„Spre surprinderea juriului, o să gătesc momițe”, mai adaugă actorul, care este și jurat la „Românii au talent”.

„Nu, mă…nevastă-mea e la sală, 3 ore nu o mișc de acolo. N-are rost să vă faceți griji…Cred că se face instructor profesionist în curând, părerea mea”, a subliniat prezentatorul emisiunii Apropo TV.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu și Andi Moisescu sunt prieteni de ani buni și cu siguranță partenerul de viață al Oliviei Steer nu s-a supărat pentru gluma făcută în cadrul emisiunii „Românii au talent”.