News

Florin Cîțu, primit cu huiduieli la Iași de câțiva protestatari: ”Rușine! Trădătorii! Fugi la Dragnea!”. Video

Premierul Florin Cîțu a fost huiduit la Iași de câțiva cetățeni. ”Trădătorii! Rușine! Fugi la Dragnea”, au fost câteva dintre mesajele protestatarilor față de șeful Executivului. 
10.09.2021 | 13:58
Florin Citu primit cu huiduieli la Iasi de cativa protestatari Rusine Tradatorii Fugi la Dragnea Video
ADVERTISEMENT

Criza politică din România pare a avea repercusiuni asupra imaginii premierului în țară. Prezent vineri la Iași, unde a avut o întâlnire cu membrii PNL din zonă, Florin Cîțu a fost huiduit la scenă deschisă de câțiva cetățeni.

Premierul Florin Cîțu, huiduit la Iași: ”Trădătorii! Rușine! Fugi la Dragnea”

Potrivit presei locale, circa 15-20 persoane l-au așteptat vineri pe Florin Cîțu la Iași, sosit în zonă în contextul alegerilor interne din PNL.

ADVERTISEMENT

În momentul în care se îndrepta către sala în care avea loc o întâlnire cu membrii liberali locali, premierul a fost așteptat de protestatari.

Când l-au văzut pe șeful Guvernului, aceștia au scandat ”Trădătorii, trădătorii” şi ”Ruşine!”, scrie Telem.

ADVERTISEMENT

Ulterior, la plecare, premierul a fost asaltat cu huiduieli de un alt cetățean nemulțumit de prestația acestuia în fruntea Executivului. ”Fugi la Dragnea, lașule!”, i-a strigat ieșeanul.

 

Florin Citu nu s-a oprit niciun moment pentru a vorbi cu oamenii intrând în sala de conferințe. La finalul vizitei sale din Iași, Florin Cîțu a fost așteptat de aceeași oameni, care i-au cerut demisia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nelu Tataru a fost ajuns din urma de ieșeni fiind apostrofat. ”Dați-vă demisia!”, a strigat un bărbat.

Premierul Florin Cîţu este prezent vineri la şedinţa Colegiului Director Judeţean al filialei Iași a liberalilor, în cadrul căreia îşi prezintă moţiunea cu care va candida la Congresul PNL din 25 septembrie, împotriva actualului președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Alături de Cîțu, la evenimentul de vineri au participat Costel Alexe, Nelu Tătaru, Alexandru Muraru, preşedintele liberalilor ieșeni, dar şi Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava, conform Ziarul de Iași.

Florin Cîțu, mesaj de la Iași pentru refacerea coaliției cu USR PLUS

Tot la Iași, premierul Florin Cîţu a anunţat că nu va numi noi secretari de stat pe funcţiile lăsate libere după demiterea reprezentanţilor USR PLUS, pentru a arăta că nu îşi doreşte să rupă coaliţia cu această formaţiune politică.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că aşteaptă USR PLUS la masa negocierilor, însă le-a cerut liderilor acestui partid ”să termine alianţa cu acest partid toxic (n.r. AUR)”.

”Nu vom numi niciun secretar de stat. Nu este nevoie astăzi să avem încă un secretar de stat. Să vedeţi că aceste instituţii vor funcţiona cu aceşti secretari de stat pe care îi avem acum.

Dacă e nevoie de unu- doi, vom vedea, dar eu vă spun că vom face şi economii la buget, dar aceste posturi rămân libere pentru că ele arată clar că eu nu vreau să rup această coaliţie. În continuare eu cred că putem să stăm la masă, dar trebuie să termine alianţa cu acest partid toxic care face rău României”, a afirmat Florin Cîţu.

Cîțu a precizat că decizia este valabilă şi în cazul funcţiilor de prefect şi subprefect care au aparţinut USR PLUS.

ADVERTISEMENT