Life

Florin Dumitrescu, adevărul despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la Cuțite: ”Mi se pare cel mai sănătos lucru”

Florin Dumitrescu a spus adevărul despre renunțarea Ginei Pistol la emisiunea Chefi la Cuțite. Ce a determinat-o pe prezentatoare?
13.06.2023 | 19:29
Florin Dumitrescu adevarul despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la Cutite Mi se pare cel mai sanatos lucru
Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre retragerea Ginei Pistol din TV. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a uimit fanii când și-a anunțat retragerea din TV și că sezonul 11 al Chefi la Cuțite este ultimul în care va mai putea fi văzută în rol de prezentatoare. Mulți s-au întrebat care este motivul, având în vedere că lucra de ani buni la Antena 1 și era foarte apreciată.

Florin Dumitrescu, mărturisiri despre plecarea Ginei Pistol de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu, unul dintre chefii emisiunii culinare, a vorbit de curând despre acest subiect. Potrivit spuselor sale, Gina Pistol a ales familia în defavoarea carierei. Ea și-a exprimat dorința de a petrece mai mult timp cu fiica ei, căci filmările îi răpeau din acest interval.

ADVERTISEMENT

Maestrul bucătar empatizează cu demersul făcut de Gina Pistol, căci și el consideră că familia are întâietate în fața profesiei. De altfel, se bucură pentru fericirea și liniștea de care parte în prezent Gina Pistol, petrecând mai mult timp în preajma fiicei.

”Alegerea Ginei este și a fost întotdeauna familia pe primul loc, ceea ce mi se pare cel mai sănătos lucru de făcut întotdeauna: familia pe primul loc, pentru că sunt foarte mulți oameni care au avut altă mentalitate și au regretat după aceea.

ADVERTISEMENT

Programul de filmări este într-adevăr foarte agresiv și în momentul în care Ginei îi creștea fetița acasă fără să o vadă, bineînțeles că a trebuit să ia această decizie, decizie pe care noi am respectat-o. Ea e bine, e fericită, înseamnă că și noi putem să fim bine și fericiți.”, a transmis cheful pentru playtech.ro

De asemenea, Florin Dumitrescu a mărturisit că prietenia lui și a colegilor săi cu Gina Pistol nu s-a încheiat. Aceasta continuă și dincolo de filmări și se ajută reciproc în fiecare moment când au nevoie. Florin Dumitrescu este de părere că amiciția va fi una eternă.

ADVERTISEMENT

”S-au legat niște prietenii, prietenii pe care nu au cum să le rupă nimic până la urmă. Că Gina nu mai este prezentatoare la Chefi la cuțite, nu înseamnă că nu mai suntem prieteni. Suntem prieteni în continuare. Dacă avem nevoie de ceva de la Gina sau Gina are nevoie de ceva de la noi, întotdeauna suntem acolo.”, a mai explicat Florin Dumitrescu.

De ce mai apare Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Gina Pistol apare în continuare, însă, pe micile ecrane, până la terminarea sezonului 11 al Chefi la Cuțite, care se apropie cu pași repezi de finală. Filmările sunt făcute în prealabil. Între timp, Gina Pistol a avut o nuntă de vis cu Smiley.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe data de 27 mai, după peste 7 ani de relație, în care au făcut și un copil, fetița lor, Josephine. Cei doi proaspăt soți au avut nunta într-un local luxos de la marginea pădurii Snagov și invitați din lumea bună.

ADVERTISEMENT