Life

Cine îi ia locul Ginei Pistol la Chefi la cuțite după ce a renunțat la televiziune. Au apărut și imagini cu noua prezentatoare

Cine îi ia locul Ginei Pistol la Chefi la cuțite. Vedeta a renunțat la televiziune în favoarea familiei sale. Acum au apărut și imagini cu noua prezentatoare.
20.03.2023 | 16:12
Cine ii ia locul Ginei Pistol la Chefi la cutite dupa ce a renuntat la televiziune Au aparut si imagini cu noua prezentatoare
Cine îi ia locul Ginei Pistol la Chefi la cuțite. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cine o să ia locul Ginei Pistol la emisiunea Chefi la cuțite după ce iubita lui Smiley a renunțat la televiziune. Au apărut și imagini cu aceasta!

Cine îi ia locul Ginei Pistol la Chefi la cuțite. Au apărut și imagini cu noua prezentatoare

Gina Pistol a decis să renunțe la cariera sa cel puțin pentru o perioadă deoarece vreau să se dedice mai mult familii sale. Astfel, după 11 ani din rolul de prezentatoare de la Chefi la cuțite vedeta a anunțat că renunță.

ADVERTISEMENT

Cea care îi va lua locul va fi Irina Fodor, care nu este deloc străină de emisiune. Soția lui Răzvan Fodor a mai prezentat emisiunea Chefi la cuțite și în sezonul trecut. Atunci, Gina Pistol s-a îmbolnăvit de coronavirus.

De asemenea, tot Irina Fodor a mai prezentat și la Asia Express în locul Ginei Pistol. Nu este o surpriză pentru nimeni că jurnalista a fost chemată să îi ia locul vedetei pentru o perioadă nelimitată de timp. Deocamdată nu se știe când Gina Pistol va reveni pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Au apărut chiar și imagini cu cei trei chefi și noua prezentatoare. Totul după ce primarul Sectorului 3 a postat imagini de unde au avut loc o parte dintre filmări.

Robert Negoiță a precizat că în la Hala La minor s-au filmat multe ore pentru emisiunea Chefi la cuțite. Alături de jurați era nimeni alta decât Irina Fodor.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor și chefii
Irina Fodor și chefii. Foto Facebook

Gina Pistol a decis să ia o pauză de la televiziune

Gina Pistol vrea să se dedice în totalitate fiicei sale și a lui Smiley, pe nume Josephine. Fetița are acum doi ani, dar decizia a fost una foarte grea pentru vedetă deoarece a trebuit să-și pună pauză la carieră.

Aceasta chiar mărturisea în anunțul făcut că este un moment emoționant pentru ea și că se va lăsa cu siguranță cu multe lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea(…) și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. 

Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele”, povestea Gina Pistol pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT