Life

Ce nu s-a văzut la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Cătălin Botezatu, critică de stil: „Vine din zona Rusiei”

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a dat mult de povestit în ultimele zile în spațiul monden. Cătălin Botezatu scoate la iveală detalii neobservate de nimeni!
29.05.2023 | 17:00
Ce nu sa vazut la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Catalin Botezatu critica de stil Vine din zona Rusiei
Cătălin Botezatu, despre nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ce a spus despre ținutele celor doi. Foto: Instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol este, în continuare, în atenția tuturor, deși evenimentul a avut loc acum două zile. Cătălin Botezatu a comentat ținutele mirilor, în exclusivitate pentru FANATIK, dezvăluind câteva lucruri pe care nimeni nu le-a observat la hainele purtate de ei, deși toată lumea i-a admirat.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Secretele ținutelor celor doi miri, devoalate de Cătălin Botezatu

Au nimerit-o sau nu cu costumele de miri cei doi porumbei? În opinia lui Cătălin Botezatu, Gina Pistol și Smiley au avut niște apariții extrem de interesante, care li se potrivesc.

ADVERTISEMENT

Așa cum deja știe lumea, Gina a purtat două rochii: una pentru cununia civilă și religioasă, creată în Israel, și o altă rochie, din paiete, pentru petrecere. Ținutele celor două vedete despre care comentează întreaga țară au trecut prin ochiul critic al lui Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă nu a avut de spus nimic rău despre felul în care s-au îmbrăcat cântărețul și prezentatoarea Chefi la cuțite, dimpotrivă! Bote a remarcat eleganța și luxul pe care au știut să îl confere amândoi articolelor vestimentare pe care le-au ales.

ADVERTISEMENT

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol: Cătălin Botezatu, despre alegerile făcute de mireasă: „Un fir, aproape invizibil, ca să pară un diamant lipit”

Rochia de la cununia religioasă i-a atras atenția în mod deosebit lui Botezatu. Ținuta, realizată în stil boho-chic, l-a impresionat plăcut pe designer, acesta explicând, în detaliu, pentru FANATIK, câteva aspecte pe care nimeni nu le-a sesizat legate de apariția miresei.

„Rochia de la cununie are un aer romantic, în stil boho-chic, asociată cu o pereche de pantofi de la Jimmy Choo, la care a asortat într-un mod foarte rafinat, pe set, inel, cercei și un fir pe care e atârnat un briliant, un fir foarte delicat în loc de colier. A ales o coafură lejeră, rebelă. Mă bucur că nu a apelat la accesorii masive.

ADVERTISEMENT

Stilul e unul romantic, boho-chic, așa aș defini felul în care s-a îmbrăcat. A ales să poarte niște briliante ale unei casei celebre de bijuterii din Paris. Așa se și numește, fir, aproape invizibil, tocmai ca să nu se vadă, să pară un diamant lipit. Este un fir foarte fin. În picioare, am remarcat pantofii de la Choo”, este comentariul făcut de Cătălin Botezatu, pentru FANATIK, despre prima rochie purtată de Gina Pistol.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol: Prezentatoarea Chefi la cuțite, lux și cu a doua apariție

Cât despre a doua rochie, Botezatu a spus că este tot în segmentul boho-chic, înă nu e foarte clar dacă Gina a purtat un sutien închis la culoare sau nu, căci din imaginile postate de vedetă pe Instagram, e greu să ne dăm seama ce culoare are sutienul.

ADVERTISEMENT

„A doua rochie e tot în zona romantică, din mărgele și paiete lăptoase, nu e chiar apropiată de linia corpului, dar rămâne în segmentul boho prin asocierea ciocatelor albe.

Nu-mi dau seama din imaginile văzute cu ea, la a doua rochie, dacă sutienul e de culoare închisă. Asta nu ar fi bine. La rochia cu paiete și mărgele, sutienul de culoare închisă nu își are locul. Aici eu văd un sutien de culoarea pielii. Mă rog, la prima rochie este impecabilă, partea de jos e vaporoasă, iar partea de sus îi dă acea eleganță, acea notă de glam, pentru că e executată din dantelă cu paiete și mărgele. E un material ceva mai prețios”, a completat Cătălin Botezatu, pentru FANATIK.

Revenind la prima rochie de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, purtată de mireasă, FANATIK a vrut să știe de la renumitul creator de modă dacă ținuta aleasă de vedetă s-ar potrivi oricărei femei sau există o anumită conformație pentru ce a avut ea.

„Genul ăsta de rochie e bună pentru orice femeie, mai ales cu forme”

„Genul ăsta de rochie e bună pentru orice femeie, mai ales dacă ai forme. Ea e oricum frumoasă de la natură. E o rochie pe care o îmbrățișează multe femei cu forme.

Partea de jos o vei găsi tot timpul la rochiile astea mai câmpenești, la garden-party. I-a dat tenta asta de lux și eleganță având partea de sus mai prețioasă. Coafura o avantajează iar foarte bine, onduleurile sunt bine gândite”, a explicat Botezatu.

nunta smiley gina pistol
Nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Poză stânga: Smiley și blondina, în prima rochie. Dreapta: Gina, în ținuta de petrecere, alături de Adelina Pestrițu. Foto: Instagram

Și Smiley a nimerit-o: „Are o cămașă cu guler din acela mic, vine din zona Rusiei”

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cât despre Smiley, Botezatu a spus că a ales foarte bine felul în care s-a îmbrăcat la nuntă, fiindcă nu i s-ar fi potrivit deloc un costum clasic, cu papion, dată fiind apariția soției sale.

„Smiley are o ținută în stilul lui. E ok. Lui îi stă bine și într-un costum foarte elegant, pentru că e înalt. Îmi place look-ul lui de când s-a tuns. Nu l-aș fi văzut în vreun costum cu papion și pe ea așa.

Are o cămașă cu gulerul nu foarte pronunțat, guler din acela mic, vine din zona Rusiei. Pantalonii largi… Da, au cam nimerit-o. Sunt un cuplu fresh, foarte romantic, sunt doi frumoși”, a încheiat Botezatu, despre ținutele de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

 

ADVERTISEMENT