Life

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după plecarea de la Chefi la Cuțite: ”Mă simt ușor rebel”

Florin Dumitrescu vine cu o nouă reacție neașteptată după plecarea de la Chefi la Cuțite. Ce mesaj a transmis juratul emisiunii de la Antena 1?
14.10.2023 | 15:42
Florin Dumitrescu mesaj neasteptat dupa plecarea de la Chefi la Cutite Ma simt usor rebel
Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după plecarea de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a avut o nouă reacție complet neașteptată după plecarea de la Chefi la Cuțite. Ce a transmis faimosul jurat al show-ului culinar și ce se întâmplă în viața sa după anunțul de la Antena 1.

Florin Dumitrescu, reacție neașteptată după plecarea de la Chefi la Cuțite

Antena 1 anunța zilele trecute că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din proiectul Chefi la Cuțite. Mihai Ioniță, CEO Antena Group, spunea că motivul invocat de cei trei ar fi ”starea de oboseală”. 

ADVERTISEMENT

Mai exact, sursa citată preciza că deși a existat o pauză de șase luni între sezoane, cei trei jurați nu ar mai fi vrut să participe la filmări. Au existat mai multe încercări astfel încât situația să fie rezolvată, dar nimic nu s-a concretizat.

Ulterior, Mihai Ioniță a anunțat că show-ul Chefi la Cuțite va continua cu un nou sezon. Cei trei jurați vor fi însă în locuiți, iar numele noilor vedete Antena 1 urmează să le aflăm în curând.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu nu a vrut să vorbească prea mult despre acest subiect. Bucătarul are încă un contract, cu prevederi clare. Drept urmare, nu a putut să ne spună exact care a fost motivul plecării sale.

”Mă simt ușor rebel”

Pe de altă parte, acesta a publicat în urmă cu puțin timp un mesaj interesant pe contul personal de socializare. Florin Dumitrescu vorbește despre gătit și totodată compară această artă cu cea a lui Picasso.

ADVERTISEMENT

Printre altele, bucătarul le-a mai povestit urmăritorilor ași că ”se simte ușor rebel” și că își dorește să viseze și să poată să vadă lucrurile și într-o manieră mai diferită. Totodată, el s-a arătat atras de ceea ce Picasso a creat.

„E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu iți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel.

ADVERTISEMENT

Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel”, este mesajul postat de bucătar, pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu mai multe tablouri.

Iar comentariile nu au încetat să apară. Nu puțini sunt cei care i-au spus lui Florin Dumitrescu că îi sunt alături. De asemenea, o mare parte dintre fani au spus că show-ul Chefi la Cuțite nu va mai fi la fel fără el și nici fără colegii săi.

ADVERTISEMENT