Life

Florin Dumitrescu, prima declarație după plecarea de la Chefi la cuțite: „Înțeleg meseria”

Florin Dumitrescu a avut o primă reacție despre plecarea de la Chefi la cuțite, în exclusivitate pentru FANATIK. Ce are de spus juratul?
13.10.2023 | 13:00
Florin Dumitrescu prima declaratie dupa plecarea de la Chefi la cutite Inteleg meseria
Florin Dumitrescu, prima reacție după plecarea de la Chefi la cuțite. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a făcut primele declarații despre plecarea de la Chefi la cuțite, una care a șocat pe toată lumea! Contactat de FANATIK, maestrul bucătar a ținut clar să precizeze un lucru. Un aspect pe care cu siguranță îl vor înțelege și fanii dornici să afle ceva de la chefii lor preferați.

Florin Dumitrescu, despre plecarea de la Chefi la cuțite

Vestea dată de Antena 1 pe 12 octombrie 2023 a picat ca un trăznet în rândul fanilor Chefi la cuțite. Postul de televiziune a comunicat că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu devin istorie pentru cel mai urmărit concurs culinar de la noi. Cei trei s-au despărțit de emisiunea care a făcut recorduri de audiențe de 13 sezoane încoace.

ADVERTISEMENT

În comunicatul prezentat de Antena 1, postul a menționat că bucătarii au invocat oboseala ca motiv pentru neprezentarea pentru filmările noului sezon, fapt pentru care a fost încheiată orice colaborare cu aceștia.

Până la ora actuală, niciunul dintre cei trei chefi nu  dorit să vorbească despre plecarea de la Chefi la cuțite, una de-a dreptul șocantă. Producătoarea Mona Segall, cea care are pe mână și proiectul America Express, a menționat într-o declarație publică faptul că în niciun moment nu a fost pusă la curent cu extenuarea de care ar suferi cei trei chefi. Ba chiar, a fost surprinsă când a aflat de ce au refuzat să se prezinte la filmări.

ADVERTISEMENT

„Înțelegeți confidențialitatea contractului”

Florin Dumitrescu a oferit o reacție, în exclusivitate pentru FANATIK, în care a arătat decență și diplomație, respectând clauzele contractuale pe care le are cu Antena 1. Chef-ul ne-a spus că nu poate să comenteze absolut nimic despre plecarea de la Chefi la cuțite. Respectuos, chef Dumitrescu ne-a zis că e vorba despre o chestiune confidențială din contract și vrea să respecte până la capăt înțelegerea încheiată cu Antena 1.

„Nu pot să comentez despre acest subiect. Vă înțeleg meseria. Credeți-mă că nu pot să spun nimic. Înțelegeți confidențialitatea contractului. Chiar vă mulțumesc, dar nu pot să comentez”, a declarat Florin Dumitrescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

E de înțeles reacția sa căci, într-adevăr, la mijloc e un contract. În cazul nerespectării acestuia, pot exista amenzi de bubuie buzunarele! Rămâne de văzut cum va continua povestea despărțirii celor trei chefi de Antena 1 și ce viitor profesional vor avea aceștia.

Mona Segall, despre plecarea celor trei chefi de la Antena 1

Antena 1 a anunțat că emisiunea Chefi la cuțite s-a despărțit de cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu și că va veni în fața telespectatorilor cu trei bucătari noi.

ADVERTISEMENT

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect. Lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt. E nevoie de timp pentru a te încărca din nou.

Dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format. Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni. Nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall, producător general, pentru a1.ro.

 

ADVERTISEMENT