Life

Florin Dumitrescu, replică jenantă la Chefi la Cuțite. Ce i-a spus bucătarul Ginei Pistol

Florin Dumitrescu a fost protagonistul unui moment destul de jenant la Chefi la Cuțite. Ce replică i-a dat juratul Ginei Pistol?
04.04.2023 | 20:42
Florin Dumitrescu replica jenanta la Chefi la Cutite Ce ia spus bucatarul Ginei Pistol
Florin Dumitrescu, replică jenantă la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Suntem deja în cea de a doua săptămână a sezonului 11 de la Chefi la Cuțite. Cei trei jurați se luptă pentru amulete, în timp ce fanii o vor vedea pe Gina Pistol pentru ultima oară în rolul de prezentatoare a show-ului culinar.

Discuții neașteptate la Chefi la Cuțite

Amintim că în urmă cu mai bine de o lună de zile, Gina Pistol a anunțat că renunță la televiziune. Tot atunci, vedeta de la Antena 1 spunea că nu va mai prezenta show-ul Chefi la Cuțite și se va concentra pe creșterea fiicei sale, Josephine.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gina Pistol a continuat să facă bani din contractele de imagine. Aceasta promovează diferite produse pe contul personal de Instagram. Evident, toate acestea îi aduc sume frumușele în conturile sale. Practic vedeta se descurcă și fără colaborarea cu cei de la Antena 1.

Cât despre sezonul 11 de la Chefi la Cuțite, lupta pentru amulete continuă și în această seară. Dacă la prima vedere lucrurile par cât se poate de normale însă, iată că unii fani au observat un detaliu interesant. Este vorba despre replica pe care Florin Dumitrescu i-a dat-o Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Menționăm că prezentatoarea show-ului culinar este prietenă cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei trei jurați de la Chefi la Cuțite. Tocmai din acest motiv, aceasta nu este reținută când vine vorba de anumite detalii din viața personală.

Ce i-a spus Florin Dumitrescu Ginei Pistol

Tema pe care bucătarii au avut-o însă în cursul ediției de marți seară avea să nască mari controverse. Gina Pistol a spus clar că urmează mari provocări pentru toți cei trei jurați. Evident, Florin Dumitrescu a vrut să o completeze.

ADVERTISEMENT

”Tema de astăzi este una grea”, a spus vedeta. ”11 feluri de carne!”, a completat Florin Dumitrescu. Ulterior, discuția celor doi a ajuns într-o cu totul altă direcție. Prezentatoarea Chefi la Cuțite le-a dezvăluit juraților că de o perioadă de timp este urmărită de numărul 11.

Mai exact, Gina Pistol povestea că uneori vede pe cer 11 norișori, ori 11 frunzulițe la geam. De asemenea sunt și momente în care vedeta numără 11 semafoare până ajunge în platoul emisiunii. Ea a mai dezvăluit și că nu știe exact ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

”Nici chiar așa! În ultima vreme, peste tot, văd acest număr 11. 11 norișori pe cer, 11 frunzulițe care au picat în fața geamului meu în același timp, 11 semafoare de culoarea roșie până ajung la platou…nu știu ce se întâmplă!”, a spus Gina Pistol.

Și iată că Florin Dumitrescu avea să vină cu o replică de măsură. Juratul de la Chefi la Cuțite i-a recomandat prezentatoarei tv să consulte un psiholog, având în vedere cele povestite anterior. ”Mergi la psiholog, Gino!”, a completat acesta.

ADVERTISEMENT