Sport

Florin Gardoș a devenit din nou tată: „Seamănă cu mine la un capitol!”

Florin Gardoș este în al 9-lea cer după ce a devenit din nou tată și a făcut o postare pe contul personal de Facebook cu Elian, băiatul său.
12.07.2023 | 22:08
Florin Gardos a devenit din nou tata Seamana cu mine la un capitol
Florin Gardoș a devenit din nou tată. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al FCSB-ului și analist FANATIK este mândru de evenimentul fericit pe care îl trăiește, iar acum familia lui este întregită, având doi băieți cu Diana, soția sa.

Florin Gardoș a devenit din nou tată

Florin Gardoș a devenit din nou tată și a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Elian, băiatul său, alături de un mesaj emoționant, primind peste 1.000 de like-uri în mai puțin de o oră de la postare.

ADVERTISEMENT

„Vi-l prezint pe Elian, cel mai nou membru al familiei Categoria grea, 3.94kg și la un capitol seamănă cu mine, înălțimea 56cm”, a fost mesajul postat de Florin Gardoș pe Facebook.

Diana și Florin Gardoș s-au căsătorit în anul 2017, după trei ani de realație, iar la un an distanță se năștea David, primul băiat al cuplului. Frumoasa soție a fostului fundaș este model.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș, planuri mari de viitor

Florin Gardoș a vorbit despre planurile de viitor pe care le are și este bucuros pentru că a fost acceptat la un curs organizat din doi în doi ani de FIFA, pentru a se pregăti pentru a deveni conducător de club.

„Nu fac nimic activ, doar merg la sală și joc fotbal pe teren sintetic. Sunt implicat și la o emisiune online (N.r – FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI)

ADVERTISEMENT

Acum o săptămână am primit răspuns, am fost acceptat la un Master în management organizat de UEFA. Durează doi ani, sunt module în 8 orașe din lume”.

„Nu poți să participi dacă nu ai reprezentat naționala sau dacă nu ai jucat într-o competiție organizată de UEFA, Europa League sau Champions League”, a mai spus Florin Gardoș, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, fostul fundaș trecut pe la FCSB, Southampton sau Universitatea Craiova a jucat 14 meciuri pentru naționala mare a României, fără să înscrie vreun gol.

  • 34 de ani are Florin Gardoș
ADVERTISEMENT