Sport

Florin Gardoș nu are încredere în Joyskim Dawa: „Cristea și Tamm erau mai buni!”

Florin Gardoș nu are încredere în Joyskim Dawa și consideră că Iulian Cristea și Joonas Tamm erau variantele mai bune pentru FCSB.
06.07.2023 | 20:42
Florin Gardos nu are incredere in Joyskim Dawa Cristea si Tamm erau mai buni
Florin Gardoș nu are încredere în Joyskim Dawa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a vorbit și despre Vlad Chiricheș, spunând că acesta încă este un fundaș central bun și că în România nu ar avea parte de uzura meciurilor din Italia.

Florin Gardoș nu are încredere în Joyskim Dawa

Florin Gardoș nu are încredere în Joyskim Dawa și consideră că Iulian Cristea este o pierdere mare pentru FCSB, spunând că este peste toți fundașii centrali pe care vicecampioana României i-a avut în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

„Dawa a avut multe greșeli. Sunt și unele tipuri de meciuri în care l-aș prefera. Iar Chiricheș, să fim serioși, încă este bun, sigur că ar fi bun la FCSB.

Uzura nu ar fi aceeași în România, eu mă gândesc doar aici. Mi-a fost greu când m-am întors. Domnul Rotaru aplicase aceeași metodă ca la Steaua, adică aveam cantonament înainte de meci și după meci”, a spus Florin Gardoș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am fost surprins că a plecat Iulian Cristea!”

Florin Gardoș consideră că este dificile pentru Vlad Chiricheș să revină în România și să stea din nou în cantonament înaintea meciurilor, dându-se exemplu după ce a revenit în România de la Southampton.

Totodată, fostul fundaș al FCSB-ului a recunoscut că pe lângă Iulian Cristea și Joonas Tamm i s-a părut un fotbalist bun, explicând că Joyskim Dawa ar fi fost mai degrabă a treia variantă în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că Vlad Chiricheș, cu familie și copil, mai vrea să stea 3 nopți departe de familie, ca să stea în cantonament săptămânal. Știu că și mie mi s-a întâmplat la fel când m-am întors de la Southampton

Am fost surprins că a plecat Iulian Cristea, pentru că și pe el îl consider un fotbalist de echipa națională. Eu zic că e peste ce a avut FCSB în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Tamm mi-a plăcut, un fotbalist de profilul lui cu unul de profilul lui Cristea mi se părea că funcționează. Mi se pare că a fost păstrată a treia variantă de fundași centrali”, a mai spus Florin Gardoș.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT