Sport

Gigi Becali a ales noul fundaș central de la FCSB: “Salariul lui Chiricheș este cât transferul lui Burcă!”. Exclusiv

Gigi Becali a oferit detalii despre negocierile cu Vlad Chiricheş. Patronul FCSB aşteaptă un răspuns de la fundaşul central, dar susţine că pretenţiile fotbalistului sunt ridicate.
25.06.2023 | 14:21
Gigi Becali a ales noul fundas central de la FCSB Salariul lui Chiriches este cat transferul lui Burca Exclusiv
Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre negocierile cu Vlad Chiricheş: "Salariul lui pe un an costă cât transferul definitiv al lui Burcă!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB i-a transferat în această perioadă de mercato pe Alexandru Băluţă şi Siyabonga Ngezana. Gigi Becali a declarat că s-a înţeles şi pentru transferul lui Damjan Djokovic, iar roş-albaştrii vor să mai transfere un fundaş central şi un atacant.

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre negocierile cu Vlad Chiricheş; “Salariul pe un an costă cât transferul lui Burcă”

FANATIK a scris în exclusivitate despre oferta uriaşă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Vlad Chiricheş. Fundaşul care a jucat în Serie A în sezonul precedent este aşteptat să dea un răspuns şi sunt şanse să revină la FCSB dacă nu îşi va găsi un nou angajament în străinătate.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre negocierile cu Vlad Chiricheş şi recunoaşte că pretenţiile financiare ale fotbalistului sunt mari, dar încă aşteaptă un răspuns la oferta pe care i-a făcut-o:

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

ADVERTISEMENT

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a spus Becali pentru FANATIK.

Patronul FCSB schimbă strategia: “O să dau un ordin că nu mai ai voie să te aperi în 40 de metri. Te aperi în 40-50 de metri”

După ce a pierdut titlul în penultima etapă de la 0-2 cu Farul Constanţa, Gigi Becali a schimbat strategia la FCSB şi anunţă că fundaşii centrali trebuie să aibă un joc combinativ şi nu mai au voie să degajeze mingea:

ADVERTISEMENT

“Nu, tată. O să dau un ordin că nu mai ai voie să te aperi în 40 de metri. Te aperi în 40-50 de metri. Nu mai ai voie să te aperi în careu. Bun, ne retragem, dar nu mai ai voie până în 16 metri.

Dacă se apără aşa, imediat mă duc la bază şi fac şedinţă cu ei. Nu mai vreau să văd aşa ceva. De asta vreau să aduc un fundaş central. Când vine mingea la el să nu dea «zbang» lumânare în sus sau dă aiurea în ea.

ADVERTISEMENT

Nu, dacă vine mingea la el şi este singur, o opreşte şi pasează. Iese cu mingea la picior, nu mai vreau să dăm aşa în ele”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

FCSB nu a mai câştigat campionatul de opt ani în Superliga. Echipa lui Gigi Becali a încheiat în ultimii trei ani pe locul doi. Roş-albaştrii speră să prindă din nou grupele Conference League. În turul doi preliminar, FCSB întâlneşte CSKA 1948 Sofia.

  • 33 de ani are Vlad Chiricheş
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT