Sport

Oficial! Iulian Cristea a semnat cu Rapid! Transferul a fost anunțat exclusiv de FANATIK pe 24 mai: „Vin de la o rivală, dar acum dau totul”

Rapid a anunțat oficial transferul lui Iulian Cristea. Mutarea fostului fotbalist de la FCSB în lotul giuleștenilor a fost dezvăluită exclusiv de FANATIK pe 24 mai.
13.06.2023 | 17:16
Oficial Iulian Cristea a semnat cu Rapid Transferul a fost anuntat exclusiv de FANATIK pe 24 mai Vin de la o rivala dar acum dau totul
Iulian Cristea a fost prezentat oficial de Rapid: Foto: fcrapid.ro.
ADVERTISEMENT

Rapid a oficializat al doilea transfer de la rivala FCSB în perioada de mercato din vară. După Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, fostul fundaș al roș-albaștrilor, a semnat cu giuleștenii și a fost prezentat oficial. Este al patrulea transfer al verii pentru echipa lui Adrian Mutu.

Iulian Cristea a fost prezentat oficial de Rapid

Rapid continuă să mute pe piața transferurilor și să-și contureze lotul cu care va ataca titlul în sezonul următor. Gigi Becali a dezvăluit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI lista cu jucătorii care nu vor mai continua din sezonul următor la FCSB.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a postat un mesaj de adio pe rețelele de socializare la scurt timp după anunțul patronului de la FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă de pe 24 mai că Daniel Niculae poartă negocieri cu Iulian Cristea pentru un transfer la Rapid.

În cursul zilei de marți, 13 iunie, Iulian Cristea a semnat din postura de jucător liber de contract cu Rapid. Fundașul a semnat o înțelegere valabilă pe două sezoane cu giuleștenii. „Mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanță împreună.

ADVERTISEMENT

„Vin de la o rivală, dar dau totul pentru Rapid”

Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid. E o atmosferă deosebită în Giulești, un public foarte frumos care te face să ți se ridice părul de pe mâini”, a fost prima reacție a lui Iulian Cristea, după ce a semnat cu Rapid.

Rapid reprezintă a treia echipă din cariera lui Iulian Cristea la nivelul primei ligi a României după FCSB și Gaz Metan Mediaș. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul a adunat patru apariții la prima reprezentativă și alte șase prezențe în echipa de tineret a României.

ADVERTISEMENT

Omar El Sawy, Răzvan Oaidă și Cristopher Braun sunt celelalte transferuri oficializate de Rapid, până acum, în perioada de mercato din vară. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu urmează să-i transfere pe mijlocașul de la FCSB și CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu, laude pentru Rapid: „Mi se pare extraordinar să ai bugetul ăsta de transferuri!”

Ilie Dumitrescu este fascinat de proiectul pe care conducerea Rapidului l-a pus la cale. Totodată, „Mister” a rămas impresionat de bugetul de transferuri al giuleștenilor pentru perioada de mercato din vară. „FCSB a renunțat la Oaidă și la Cristea, iar Rapid a reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Să ai buget de trei milioane de euro pentru transferuri mi se extraordinar. Rapid este o forță în momentul de față, devine un club foarte puternic. Dacă îl iau pe Cristea, pe Yuri…

Cred că pe Drăguș trebuie să dea Rapid vreo două milioane de euro, nu? Proiect foarte solid! Dacă îl iei pe Rareș Ilie, îl iei și pe Drăguș. Și Rapid nu vinde ieftin”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT