Sport

Florin Maxim și-a dezvăluit secretele după victoria carierei, Corvinul – CFR Cluj 4-0: „Asta a făcut diferența“

Florin Maxim și-a elogiat jucătorii după ce au umilit fosta campioană a României, scor 4-0, unde CFR-ul nu prea a existat după cartonașul roșu al lui Tachtsidis.
02.04.2024 | 22:32
Florin Maxim sia dezvaluit secretele dupa victoria carierei Corvinul  CFR Cluj 40 Asta a facut diferenta
Corvinul Hunedoara, calificare istorică în semifinalele Cupei României Betano, după 4-0 cu CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Corvinul Hunedoara a oferit șocul ultimilor ani în Cupa României, unde a spulberat-o pe CFR Cluj, scor 4-0. Fosta campioană a României, condusă de Adrian Mutu, n-a avut nicio șansă și a părut formația de eșalon inferior.

Florin Maxim, mai antrenor decât Adrian Mutu astăzi

Adrian Mutu își stabilise că obiectiv câștigarea Cupei României, dar și campionatul. Inițial, la instalarea sa era optimist pentru ambele, însă acum se află în impas cu cele două obiective.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Corvinului, Florin Maxim, a discutat post-partidă unde și-a elogiat jucătorii, nominalizand câteva nume. Maniera rușinoasă în care CFR Cluj a pierdut este rodul muncii asidue a jucătorilor lui Maxim, conform acestuia.

„Băieții s-au obișnuit cu mine, cu modul meu de a lucra și ei probabil nu credeau că pot învinge o echipa că CFR. Muncesc mult, un antrenament-două facem pe zi. Muncesc bine și încerc să le dau din faptul că eu cred în ce facem. Asta a făcut diferența azi.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care nu au avut șansă. Iacob, Lupu, Coman sunt jucători cu potențial fantastic. Sunt ai mei, îi laud, deja cred că au atras privirile echipelor mari. Dacă aș fi la o echipă de talia CFR-ului, mâine l-aș transfera pe Iacob.“, a spus Florin Maxim după partida cu CFR Cluj.

Cartonașul roșu al lui Tachtsidis a rupt jocul sau a fost doar un factor în plus?

Corvinul Hunedoara și CFR Cluj au părut din lumi diferite, însă invers de cum se aștepta lumea. CFR Cluj a părut a fi echipa net inferioară, în detrimentul unui Corvinul fabulos, care și-a transformat jucătorii în certitudini.

ADVERTISEMENT

Partida a debutat prost pentru CFR Cluj, care a primit cartonaș roșu în minutul 10, după ce Tachtsidis i-a îngropat pe CFR-iști. Mijlocașul grec l-a lovit pe Marius Lupu cu antebrațul în față intenționat și a fost trimis la cabine.

Văzută în 10 oameni, CFR Cluj a rezistat doar 30 de minute, când Lică a înscris și a trimis Corvinul cu avantaj la cabine. Repriza a două a fost umilitoare pentru trupa lui Adrian Mutu, care a încasat trei goluri.

ADVERTISEMENT

Marius Coman a dublat avantajul, iar Daniel Pîrvulescu a înscris un gol fabulos în poarta lui Sava. Hunedoreanul a înscris cu un șut de la 25 de metri în vinclu. Tabela a fost închisă de Ionuț Pop, după o lovitură de cap în urma unei lovituri libere laterale. Neluțu Varga și Cristian Balaj au fost prezenți, dar nu au rezistat până la final în tribune.

ADVERTISEMENT