Sport

Cristi Balaj, după umilința trăită de CFR Cluj în Cupa României Betano: ”Nu mai puteam să stau în picioare, am plecat mai repede”

După înfrângerea suferită de CFR Cluj pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 4-0, Cristi Balaj a declarat că a plecat mai devreme din tribună.
02.04.2024 | 22:06
Cristi Balaj dupa umilinta traita de CFR Cluj in Cupa Romaniei Betano Nu mai puteam sa stau in picioare am plecat mai repede
Declarațiile lui Cristi Balaj după Corvinul - CFR Cluj 4-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfruntarea dintre Corvinul și CFR Cluj s-a terminat cu victoria hunedorenilor, scor 4-0, în sferturile Cupei României Betano. Elevii lui Adrian Mutu au evoluat în inferioritate numerică din minutul 11, după eliminarea lui Tachtsidis.

Cristi Balaj, după Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0: ”Nu mai puteam să stau în picioare”

După înfrângerea usturătoare suferită de CFR Cluj la Hunedoara, în sferturile Cupei României Betano, Cristi Balaj a declarat că a plecat mai devreme, deoarece rezultatul i-a provocat o stare de rău.

ADVERTISEMENT

”Nu mai puteam să stau în picioare, am plecat mai repede. Nu mă simt prea bine. E sentimentul de după calificarea pierdută cu Pyunik. E greu să am opinii la cald.

Îi felicit pe cei de la Corvinul, în special spectatorii. Cea mai mare greșeală e acel cartonaș roșu pe care l-am luat”, a declarat Cristi Balaj, după Corvinul – CFR Cluj 4-0.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, rezervat în ceea ce privește consecințele meciului Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0

Cristi Balaj nu a vrut să se pronunțe în legătură cu deciziile care vor fi luate la CFR Cluj, după eliminarea echipei din sferturile Cupei României Betano.

”Vom discuta intern și vom decide, nu vreau să vorbesc rău de jucător sau altcineva. E încă la cald. Ar fi un an ratat să nu prindem cupele europene și suntem toți vinovați.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care vor fi consecințele. Chiar nu știu care e starea de spirit a patronului. Ieri am venit cu Bilașco la antrenament.

Le-am explicat importanța meciului. I-am rugat să nu provoace, să aibă atitudine. Cupa României mereu produce surprize.

ADVERTISEMENT

Azi am fost din nou, am făcut tot ce depinde de noi să conștientizeze jucătorii că meciurile de cupă pot aduce surprize”, a mai declarat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT