Life

Florin Piersic și-a lansat prima lui carte chiar de ziua soției sale: ”Este prima și ultima”

Moment emoționant pentru Florin Piersic, dar și pentru soția acestuia. Celebrul actor și-a lansat prima și totodată ultima sa carte.
11.12.2022 | 16:30
Florin Piersic sia lansat prima lui carte chiar de ziua sotiei sale Este prima si ultima
Florin Piersic și-a lansat prima și ultima sa carte, chiar de ziua soției. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este de departe unul dintre actorii care a rămas în memoria multor generații.

Florin Piersic a lansat prima și ultima sa carte

La cei 86 de ani ai săi, marele actor nu se teme să își arate vârsta și de asemenea, are grijă să mai bifeze și alți pași importanți în cariera sa.

Dovada clară este prima carte scrisă de Florin Piersic. Actorul a decis să o lanseze chiar de ziua soției sale și speră ca aceasta să ajungă la inimile publicului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă interesul pentru cartea sa va fi mare, Florin Piersic nu este dispus să mai continue. Actorul spune că acesta este unicul volum pe care l-a lansat vreodată, iar lucrurile vor rămâne așa.

Ce scrie în cartea lui Florin Piersic? Actorul a strâns mai multe întâmplări și le-a așternut pe hârtie.

ADVERTISEMENT

Ideea de a publica o carte a apărut însă după ce a văzut mai multe volume primite cadou, dar și la îndemnul unei conștiințe de-ale sale.

Când a început Florin Piersic să scrie cartea

”Prima și ultima carte. Le-am strâns toate, în bucățele mici. Am fost într-un loc, am scris o întâmplare, ca să nu o uit, dar de fapt, nu uit nimic, dar le-am scris.

ADVERTISEMENT

Într-o bună zi, primind atâtea cărți cadou, la îndemnul unei foarte bune cunoșțiințe ale mele, am zis ce ar fi să scriu și eu, să pun în hârtie ceea ce am scris eu”, a mărturisit actorul, odată cu lansarea cărții sale.

Florin Piersic spune că nu s-a gândit ce să scrie și a așternut pe hârtie doar gândurile sale. De asemenea, momentul lansării a venit chiar de ziua soției sale, lucru care o face și mai specială.

ADVERTISEMENT

”Eu nu scriu și mă gândesc ce sa scriu, ce îmi vine. Astăzi, culmea, este ziua soției mele. Abia a primit-o astăzi, dar ea știe din poveștile mele”, a mai declarat Florin Piersic.

Marele regret al lui Florin Piersic

În cartea sa, Florin Piersic vorbește cu drag despre familia sa, dar și despre regretele pe care le are.

Acesta susține că și-a adorat mama și i-ar fi plăcut ca aceasta să îi citească cartea.

Mai mult de atât, un mare regret al actorului este că părinții săi nu au trăit atât de mult pe cât și-ar fi dorit el.

”Mi-ar fi plăcut să mai trăiască părinții mei. Mama mea, pe care am adorat-o, a fost o sfântă pentru mine, cred că nici nu avea respirație ca să poată să citească ce am scris eu”, a adăugat actorul, pentru Antena Stars.

Florin Piersic a avut de-a lungul vieții sale mai multe regrete, unul dintre ele fiind legat chiar de cariera sa, după cum povestea la un moment dat.

ADVERTISEMENT