Sport

Florin Pîrvu după calificarea în semifinalele Cupei României Betano: “Mă bucur că băieții au înțeles”

Antrenorul ilfovenilor, Florin Pîrvu, și-a felicitat jucătorii după calificarea al penalti-uri, în semifinale și a ținut să le transmită acestora un mesaj clar.
03.04.2024 | 21:56
Florin Pirvu dupa calificarea in semifinalele Cupei Romaniei Betano Ma bucur ca baietii au inteles
Proaspăt instalat la Voluntari, Florin Pîrvu va jua în semifinalele Cupei României Betano. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Florin Pîrvu, FC Voluntari a disputat miercuri seară sfertul de finală din Cupa României Betano, împotriva celor de la FCU Craiova. Partida a fost una închisă, în care miza și-a spus cuvântul.

De la retrogradare, la un pas de trofeu

Chiar dacă FC Voluntari este la doar trei puncte de ultima poziție în SuperLiga României, se pare că formația ilfoveană are alt avânt în Cupă. Astfel, Florin Pîrvu se poate lăuda cu o accedere în semifinalele competiției, după ce a trecut de echipa oltenilor.

ADVERTISEMENT

Meciul a avut nevoie de lovituri de pedeapsă. În timpul regulamentar plus prelungiri s-a înregistrat o remiză fără goluri. Meciul putea lua o cu totul altă turnură, dacă în minutul 30 centralul Florin Andrei nu se grăbea.

Ilfovenii au introdus mingea în poartă, dar centralul fluierase în mod eronat, înainte ca balonul să treacă de linia porții. La finalul partidei, tehnicianul ilfovenilor s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

Pârvu, mulțumit de jucători

Florin Pîrvu consideră că echipa sa a controlat partida de pe Oblemenco. Însă, cel mai important aspect pe care l-a remarcat antrenorul la jucătorii ilfoveni a fost faptul că au înțeles importanța concurenței.

“Un meci de Cupa României, cu de toate! Prelungiri, penalti-uri… Încep prin a-mi felicita băieții, pentru că eu cred că am controlat meciul din această seară în mare parte.

ADVERTISEMENT

Important e că până la finalul jocului am reușit să rezistăm, deoarece și echipa adversă a forțat. A fost un efort extraordinar din partea ambelor echipe și aș vrea să-i felicit și pe ei.

De mâine deja începem să pregătim meciul următor. Mă bucur că băieții au înțeles că este vorba de concurență la echipă. Cine se pregătește bine va rămâne în echipă.

ADVERTISEMENT

Contează minutele jucate, pentru că nu e ușor să ne refacem. De mâine suntem la antrenament, din nou. Eu zic că o să reușim să scoatem maxim din meciurile care urmează”, a declarat Florin Pîrvu la finalul partidei, conform digisport.

ADVERTISEMENT
Tags: