Fotbal intern

Florin Prunea, ”înțepături” pentru Viitorul după incidentele din prima etapă. Primele scuze: ”Am supralicitat puțin echipa!”

17.07.2019 | 00:23
Florin Prunea intepaturi pentru Viitorul dupa incidentele din prima etapa Primele scuze Am supralicitat putin echipa

Managerul general al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a lansat câteva ”înțepături” la adresa celor de la FC Viitorul după incidentele produse de fanii ”câinilor” la meciul din prima etapă a Ligii 1. Fostul portar a lăsat să se înțeleagă că o parte din vină o poartă și gruparea gazdă, care nu a avut cele mai bune condiții organizatorice.

Florin Prunea, ”înțepături” pentru Viitorul după incidentele din prima etapă: ”Stewarzii alunecau, nu puteau să-i evacueze de pe teren”

”În primul rând, modul în care s-a intrat pe teren. Eu nu pot să înţeleg cum, la o partidă de Liga 1, nu poţi să asiguri organizarea. Şi nu era vorba de o mare masă de suporteri, ci de 3-4 suporteri. Stewarzii alunecau, nu puteau să-i evacueze de pe teren. Şi lui Gică Hagi i-am spus, nu se poate, e vorba de organizarea unui joc”, au fost ”înțepăturile” lansate de Florin Prunea la adresa celor da la Viitorul, după incidentele de la întâlnirea de luni seară.

Oficialul dinamovist a explicat în cadrul emisiunii Digi Sport Special cum au decurs discuțiile cu fanii prezenți în peluza stadionului de la Ovidiu: ”Nu m-am dus să dresez pe nimeni. Am văzut în peluza aia oameni, femei cu copii veniţi în concediu la mare şi cu care m-am întâlnit înainte de meci, când am fost la plimbare cu echipa şi ştiam că vor veni la meci. Aş vrea să mulţumesc celor doi jandarmi, comandantul şi adjunctul. Aţi văzut că evacuarea a fost fără probleme. Am văzut şi copii cu mamele lor, care erau foarte speriaţi. De aceea am fost acolo”.

Stewarzii au reușit să blocheze un suporter dinamovist intrat pe teren la meciul cu Viitorul

”Cred că am supralicitat puțin echipa”

”Pe de altă parte, înţeleg suporterii. Am avut o întâlnire cu o parte dintre ei înainte de meci. Sigur că ei au văzut că evoluţia echipei a fost ruşinoasă şi eu nu pot să o înţeleg. Am vorbit cu băieţii şi cu antrenorii la Săftica. E clar că sunt o grămadă de cauze şi cele mai importante ne aparţin nouă. Cred că am supralicitat puţin echipa. Am văzut că s-au pregătit exemplar şi am întâlnit nişte adversari nu uşori, în care am zis că ne luăm un risc, dar nu prea mare. Sigur că ştiam că nu e uşor cu 10 jucători noi, dintre care mare parte în primul 11. Kevin Bru, jucător care nu poate să uite fotbalul, care a jucat peste 25 de meciuri la Apollon Limassol, a jucat în Europa League anul trecut, cu Marseille, Lazio”, a mai spus Prunea.

Fanii dinamoviști au invadat terenul la partida cu FC Viitorul nemulțumiți de prestația jucătorilor și de faptul că Ionuț Negoiță l-a demis pe Mircea Rednic și l-a înlocuit cu Eugen Neagoe, iar întâlnirea a fost oprită timp de 25 de minute. Dinamo a pierdut cu 5-0 întâlnirea de la Ovidiu, iar FANATIK a aflat că Eugen Neagoe este hotărât să demisioneze dacă va urma o nouă umilință în partida împotriva Craiovei.