Sport

Revelion de poveste pentru Florin Răducioiu: s-a logodit în noaptea de Anul Nou!

Florin Răducioiu s-a logodit în noaptea dintre ani cu iubita sa Andreea. Fostul internațional și-a refăcut viața după divorțul de fosta soție, Astrid.
01.01.2024 | 11:12
Revelion de poveste pentru Florin Raducioiu sa logodit in noaptea de Anul Nou
Florin Raducioiu s-a logodit in noaptea dintre ani. foto: instagram Florin Raducioiu
ADVERTISEMENT

Într-o noapte de revelion plină de emoții și bucurii, fostul mare internațional român Florin Răducioiu și-a surprins iubita Andreea cu o cerere în căsătorie, punând astfel bazele unui nou capitol în viața lor.

Florin Răducioiu s-a logodit în noaptea de Anul Nou

În vârstă de 53 de ani, fostul tricolor se pregătește să îmbrace din nou haina de soț și să își împartă fericirea alături de Andreea, o femeie cu 10 ani mai tânără, care i-a cucerit inima în totalitate.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu, venit după un divorț dureros, a reușit să-și refacă viața și să găsească în Andreea partenera perfectă. Cei doi s-au întâlnit la Milano, unde românca lucra în calitate de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economic.

Chiar la scurt timp după miezul nopții și intrarea în noul an, Andreea a ales să împărtășească bucuria lor cu lumea, postând pe rețelele sociale o imagine cu inelul de logodnă oferit de Răducioiu. Mesajul ei simplu, dar încărcat de emoție, a sunat: „Am spus DA!”.

ADVERTISEMENT
florin raducioiu
Iubita lui Florin Răducioiu a acceptat inelul de logodnă

Fostul internațional a fost căsătorit timp de 23 de ani

Fostul internațional, la rândul său, a distribuit cu mândrie postarea iubitei, arătând lumii întregi că se pregătește pentru o nouă călătorie în viața de cuplu. Răducioiu a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Astrid și au împreună 2 copii. 

“După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să salvăm mariajul nostru, căsătoria.

ADVERTISEMENT

Din motive de muncă lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația. Am încercat să redresăm totul, dar… Reproșuri sunt, e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a declarat Florin Răducioiu pentru Antena 1.

Răducioiu și noua lui logodnică sunt activi pe rețelele sociale, împărtășind des momente din viața lor împreună. Faptul că Răducioiu îi adresează Andreei declarații de dragoste în limba italiană adaugă un strop de romantism și originalitate relației lor.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu a jucat la cluburi precum Dinamo, Bari, Hellas Verona, AC Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Monaco și Creteil. La nivel de echipă națională, acesta a marcat 21 de goluri în 40 de partide.

ADVERTISEMENT