Sport

Florin Manea, ironii la adresa lui Florin Răducioiu după golul lui Drăgușin cu Inter: “Come si dice!”

Radu Drăgușin a lovit din nou! "Tricolorul" a înscris împotriva lui Inter în remiza reușită de Genoa, scor 1-1. Agentul fundașului nu l-a iertat pe Florin Răducioiu după declarațiile dure ale fostului internațional.
30.12.2023 | 10:09
Florin Manea ironii la adresa lui Florin Raducioiu dupa golul lui Dragusin cu Inter Come si dice
Florin Manea, ironii la adresa lui Florin Răducioiu după golul lui Drăgușin cu Inter: "Come si dice!"
ADVERTISEMENT
30-12-2023
08:14

Florin Manea l-a ironizat pe Florin Răducioiu: "Come si dice!"

Florin Manea nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Florin Răducioiu după golul marcat de Radu Drăguşin cu Inter. Agentul fotbalistului nu a uitat declaraţia dură a lui Răducioiu din urmă cu câteva zile şi a scris pe o reţea de socializare: “Mândru că sunt… Come si dice… Cioban”.

Fostul mare atacant român a avut un atac neaşteptat la Drăguşin după ce fundaşul a fost ales fotbalistului anului în România: ”Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a spus Răducioiu pentru Gsp.

Într-un meci tensionat și plin de răsturnări de situație din etapa a 18-a a Serie A, tânărul fotbalist român Radu Drăgușin a strălucit în tricoul echipei Genoa, aducând o contribuție crucială la rezultatul final. Duelul cu liderul clasamentului, Inter Milano, a fost marcat de momente deosebite, iar prestația lui Drăgușin a captat atenția fanilor și a specialiștilor în fotbal.

Drăgușin a ajuns la cota 2 în acest sezon

Partida a debutat cu un moment dificil pentru Drăgușin, care a fost pus în dificultate de Marko Arnautovic în minutul 42. Austriacul a deschis scorul după o fază în care portarul Genoa, Josep Martinez, a respins mingea în bară după un șut al lui Barella. Arnautovic a fost rapid în acțiune, profitând de o clipă de neatenție a lui Drăgușin și marcând în poarta adversă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tânărul român și-a luat revanșa într-un moment crucial al primei reprize, în minutul 45+7. Gudmundsson a executat un corner precis, iar Drăgușin a reușit să se elibereze de marcajul lui Carlos Augusto, oferind un cap puternic și precis care l-a învins pe experimentatul portar al lui Inter, Yann Sommer. Acest gol a restabilit echilibrul în meci și a adus Genoa înapoi în luptă.

Performanța lui Radu Drăgușin a stârnit reacții entuziaste în rândul suporterilor italieni și a experților în fotbal. Unii dintre aceștia au apreciat evoluția rapidă a tânărului fotbalist, subliniind că acum valoarea lui atinge cifre impresionante, evaluându-l la 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la Genoa au reacționat pe internet

“Cine altcineva să marcheze? Golul extraterestrului! Golul regelui! A dat gol împăratul! A marcat cel mai bun jucător din istorie! A marcat Radu Drăgușin!”, a notat un fan. “Drăgușin a evoluat enorm față de sezonul precedent, atunci când juca în eșalonul secund”, a punctat un alt suporter.

Reacțiile italienilor au inclus și cuvinte laudative, caracterizându-l pe Drăgușin ca “marele Drăgușin” și recunoscându-i calitățile de fotbalist autentic. Unii fani au remarcat că, chiar dacă este un străin în Serie A, Drăgușin demonstrează cu fiecare apariție că este un fotbalist veritabil.

ADVERTISEMENT

“Fotbalistul român este un monstru pe teren”, au afirmat unii suporteri, subliniind calitățile remarcabile ale lui Drăgușin. Alții l-au numit “idolul meu”, arătându-și admirația față de talentul și determinarea fotbalistului român.

Reacțiile entuziaste ale italienilor nu au fost rezervate doar performanței individuale a lui Radu Drăgușin, ci și contextului general al partidei. Meciul tensionat dintre Genoa și Inter Milano a captivat atenția fanilor, iar contribuția decisivă a tânărului român a adus un plus de dramatism și imprevizibilitate întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Fotbalul oferit de Drăgușin a fost apreciat și de specialiști, care au evidențiat evoluția sa constantă și maturitatea de care dă dovadă într-un campionat atât de competitiv precum Serie A.

Pentru Radu Drăgușin, acesta este al 2-lea gol al acestui sezon pentru Genoa. Reușita “tricolorului” vine în contextul în care mai multe superputeri din vest au pus ochii pe fundașul lui Edi Iordănescu. Tottenham, Arsenal și Barcelona s-au interesat de serviciile lui Drăgușin.

ADVERTISEMENT