Life

Florin Ristei a rupt tăcerea, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi: ”S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță”

Florin Ristei a dat cărțile pe față după ce s-a vehiculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman. Ce a mărturisit.
17.02.2024 | 20:44
Florin Ristei a rupt tacerea dupa ce sa spus ca sa despartit de Naomi Sa mutat inapoi acasa Nu functioneaza la distanta
Florin Ristei a dat cărțile pe față după ce s-a vehiculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman. Ce a mărturisit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a rupt tăcerea, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi. Îndrăgitul artist a dezvăluit că frumoasa mulatră s-a mutat înapoi acasă. Vedeta subliniază că relația amoroasă „nu funcționează la distanță”.

Florin Ristei a dat cărțile pe față după ce s-a vehiculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman. Ce a mărturisit

Florin Ristei a dat cărțile pe față după ce s-a vehiculat că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman. Ce a mărturisit despre legătura sentimentală cu fosta concurentă de la X Factor cu care se logodise de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul co-prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a lămurit lucrurile în cadrul unui podcast de pe Youtube. Vedeta i-a spus lui Speak că partenera de viață nu mai locuiește în România, ci în Marea Britanie.

Mulatra a revenit în orașul natal, Londra, artistul precizând că lucrurile nu sunt încheiate definitiv în plan amoros. Cântărețul îi simte în continuare lipsa și comunică cu artista constant prin mesaje și la telefon.

ADVERTISEMENT

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat! Sunt…”, a precizat Florin Ristei în emisiunea Fiertzi, conform unei secvențe de pe Instagram.

„Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente e nasol, dar ce să facem frate? Acum o sun… o să o sun după ce terminăm aici pentru că îmi e dor de ea”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman, relație la distanță

Florin Ristei este perfect conștient că relația amoroasă cu Naomi Hedman nu va merge din cauza distanței care îi desparte. Cântărețul îi duce dorul foarte mult, dar cu toate acestea nu vrea să recunoască că este singur.

Întrebat dacă este deschis la o nouă poveste de dragoste, artistul a dat de înțeles că nu este pregătit să facă acest pas. Momentan gândurile sale și inima îi aparțin frumoasei mulatre pe care a întâlnit-o în urmă cu 4 ani.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă e deschisă ușa. Singur sunt în casă, dar disponibil nu”, a mai spus Florin Ristei. Fanii artistului speră ca lucrurile să intre pe făgașul normal și să nu se ajungă la o separare completă.

ADVERTISEMENT