Life

Florin Ristei de la X Factor, părăsit de iubită. Bruneta s-a și cuplat cu un bucătar celebru de la MasterChef

16.09.2020 | 10:00
Florin Ristei de la X Factor parasit de iubita Bruneta sa si cuplat cu un bucatar celebru de la MasterChef
Florin Ristei a fost părăsit de iubită, iar bruneta s-a cuplat cu un alt bărbat celebru, la scurt timp
ADVERTISEMENT

Al patrulea jurat de la X Factor e total ghinionist în iubire. Florin Ristei a fost părăsit de iubită, iar tânăra s-a cuplat cu o altă figură celebră din showbiz-ul românesc.

Marinela, bruneta foarte frumoasă cu care Florin Ristei a avut o relație, pare să își fi găsit fericirea. Aceasta e mai împlinită ca oricând, totul fiind afișat fără reținere, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Tânăra și-a găsit liniștea în brațele unui fost concurent de la MasterChef, care a cucerit-o total. Fanii din mediul online au avut o reală surpriză când au constatat apropierea de acest fel.

Florin Ristei, juratul X Factor a fost părăsit de iubită, în favoarea unui bucătar celebru de la MasterChef

Florin Ristei a fost părăsit de către Marinela, cea care în prezent postează tot soiul de imagini inedite, în ipostaze de cuplu.

ADVERTISEMENT

Nu este singura care se bucură foarte tare de noua relație, deoarece și concurentul MasterChef este cât se poate de mândru cu o asemenea cucerire.

Tânăra e renumită în mediul online pentru numărul impresionant de urmăritori pe care îi are. În urmă cu câteva zile, atât pe contul de Instagram al Marinelei, dar și pe cel al noului ei iubit, au apărut câteva poze foarte romantice.

ADVERTISEMENT
Florin Ristei de la X Factor, părăsit de iubită. Bruneta s-a și cuplat cu un bucătar celebru de la MasterChef
Florin Ristei a fost părăsit de iubită, iar tânăra s-a cuplat cu Tudor Aposteanu, de la MasterChef

Cel mai nou cuplu din showbiz pare să fi profitat de momentele de apropiere și au făcut chiar o escapadă la mare. De curând ei s-au pozat pe unde au considerat de cuviință, când se simțeau foarte bine și se distrau pe cinste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tudor Alexandru Aposteanu (@tudor.apo) on

Totul pe când Florin Ristei pare să fi rămas cu buza uflată, după despărțire. Vedeta MasterChef care și-a făcut neaștetpat apariția în viața Marinelei este Tudor Aposteanu. Cunoscutul bucătar le-a oferit telespectatorilor un show pe cinste în momentul în care a putut fi urmărit pe PRO TV.

ADVERTISEMENT

Totodată, Marinela ar fi făcut acest pas decisiv de a-și reface viața și de a începe o nouă relație la scurt timp de când ea și al patrulea jurat X Factor nu mai formau un cuplu. Despărțirea nu pare să o fi afectat chiar atât de tare, după cum au remarcat și internauți, după ce au privit pozele de pe Instagram.

ADVERTISEMENT