Life

Florin Ristei dezvăluie când s-a cuplat cu adevărat cu Naomi Hedman la X Factor. Declarații neașteptate

07.12.2020 | 11:46
Florin Ristei dezvaluie cand sa cuplat cu adevarat cu Naomi Hedman la X Factor Declaratii neasteptate
ADVERTISEMENT

Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi Hedman, fostă concurentă de X Factor, totodată și locul în care cei doi s-au cunoscut. Artistul a mărturisit că a dus-o pe brunetă la el acasaă, pentru a-i cunoaște mama.

Juratul X Factor este fără doar și poate în cea mai bună perioadă a vieții lui, căci profesional îi merge foarte bine, iar acum se iubește cu o femeie exotică, cu trăsături unice, o artistă cu o voce foarte bună cu chip de top model

ADVERTISEMENT

 „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a dezvăluit emoționat Florin Ristei despre vizita împreună cu iubita lui în casa părintească.

Cum s-au cuplat cei doi îndrăgostiți

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei a fost întrebat cum au primit cei din jur vestea relației cu Naomi, dar și ce reacții au avut fanii, având în vedere că ea a fost concurentă, iar el parte din juriu.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Naomi Hedman, apreciată și de ceilalți jurați

Toți jurații au considerat că iubita lui Ristei este o apariție, însă Delia a considerat că drumul ei în concurs a ajuns la final.

„E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat”, spunea încântat Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

„Dacă ai fi în echipa mea, te-aș pune pe scaun acum, în clipa asta”, a spus Loredana Groza.

„Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta”, a spsu Delia.

ADVERTISEMENT