Life

Florin Ristei, imagine adorabilă postată în mediul online. Cum și-a surprins fanii

10.03.2021 | 10:39
Florin Ristei imagine adorabila postata in mediul online Cum sia surprins fanii
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a împărășit fanilor o fotografie adorabilă pe contul său de Instagram, o imagine care a intrat repede la inimile celor care îl apreciază.

Cei care îl știu bine pe cântărețul și juratul de la X Factor România cunosc faptul că artistul este înnebunit după… pisici.

ADVERTISEMENT

Ristei are un motan pe nume Bozo, pe care l-a prezentat în urmă cu doi ani în cadrul matinalului de la Antena 1, „Prietenii de la 11”, iar ieri a postat o imagine nouă cu acesta, dormind liniștit într-o cutie, așa cum obișnuiesc să facă micile feline.

Florin Ristei, imagine adorabilă cu motanul Bozo

În urmă cu doi ani, Ristei a vorbit despre animalul său de companie la Antena 1, întregul platou de televiziune fiind fascinat de motănelul care acum are 5 anișori.

ADVERTISEMENT

„Are și copii, are și… Ăsta e un bărbat împlinit, deci este ce îți trebuie ție, Diana”, i-a spus atunci Ristei în glumă colegei sale de platou, Diana Munteanu.

„N-a plantat un pom, dar a făcut un copil și are o casă”, a mai spus amuzat Ristei despre motanul său botezat Bozo.

ADVERTISEMENT
florin ristei
Florin Ristei l-a surprins într-o ipostază înduioșătoare pe motanul său Bozo. Foto: Instagram

Îl trezește cu zgomote în fiecare dimineață

Prezentatorul de la Antenă a mărturisit într-o altă emisiune în urmă cu un an că și-a învățat motanul să doarmă noaptea, trezindu-l cu tot felul de melodii în fiecare dimineață, căci programul lui de somn nu este compatibil cu cel al oamenilor.

Despre obiceiurile pisoiului, Ristei a spus că obișnuiește să doarmă ziua, de la 14 la 17, iar noaptea miaună întruna, ceea ce îl scoate de multe ori din sărite. Tocmai de aceea a recurs la a-l trezi cu tot felul de zgomote dimineața pentru ca mica felină să învețe să nu îl mai trezească atunci când el doarme.

ADVERTISEMENT

Artistul postează des pe contul său de Instagram tot felul de videoclipuri și fotografii amuzante cu Bozo, reușind să îl surprindă în cele mai neașteptate ipostaze, spre bucuria iubitorilor de animale, în special de pisici.

 

ADVERTISEMENT