Life

Florin Ristei, pus într-o situație imposibilă la Te Cunosc de Undeva! Ilona, partenera de scenă, l-a luat rău peste picior

Florin Ristei are parte de momente din ce în ce mai dificile la Te Cunosc de Undeva, la Antena 1.
30.03.2024 | 11:27
Florin Ristei pus intro situatie imposibila la Te Cunosc de Undeva Ilona partenera de scena la luat rau peste picior
Ristei și Ilona, personaje de poveste la Te Cunosc de Undeva / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și partenera lui de scenă, simpatica Ilona Brezoianu, sunt puși în situații din ce în ce mai dificile de ruleta emisiunii Te Cunosc de Undeva. Vedetele Antenei 1 vor apărea în seara zilei de sâmbătă, 30 martie, în ipostaze greu de imaginat.

Florin Ristei, viață grea la Te Cunosc de Undeva

Veronica și Motanul Dănilă sunt personajele pe care Ilona Brezoianu și Florin Ristei le au de făcut la Te Cunosc de Undeva. Și, desigur, cei doi sunt deciși să impresioneze. Doar că nu e chiar atât de simplu pe cât ar fi sperat ei.

ADVERTISEMENT

„Tot personajul e o provocare continuă, pentru că vocea trebuie să o faci de la început până la sfârșit, intonaţia la fel, e un mare challenge și o mare presiune, pentru că ne vor urmări și părinţii noștri, care știu foarte bine filmul ăsta, și vrem să-i facem mândri!”, spune Florin Ristei, conform comunicatului emis de Antena 1.

Iar asta pentru că, desigur, nu ajunge să cânte precum Motanul Dănilă. Ci trebuie să interpreteze și rolul cu pricina. Iar pentru gala din 30 martie, cei doi au exersat din greu alături de profesoara de actorie de la Te Cunosc de Undeva, Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

E fix pe dos că Motanul e la mine, și nu la colega mea. Pentru ea era simplu, așa că mai bine i-au dat ei 3-4 versuri și mie… mi-au dat ca să vadă fraierul dacă știe să facă și actorie!”, s-a plâns Florin Ristei. Moment în care, desigur, Ilona Brezoianu l-a și înțepat, subtil. ”Florin e cel mai actor dintre cântăreţi!”, a spus actrița.

Ristei și Ilona, personaje de poveste la Te Cunosc de Undeva

Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au făcut remarcați în mai multe ediții ale show-ului Te Cunosc de Undeva. Vedetele Antenei au avut de făcut personaje precum Nancy Sinatra sau… Sandu Ciorbă. „Suntem iarăși ȋntr-o dramă existenţială. Mie nu-mi place deloc personajul, sincer să fiu!”, spunea Florin Ristei.

ADVERTISEMENT

Ilona i-a dat dreptate, pe atunci. „Eu adorm, ȋnnebunesc, pur și simplu! Nu sunt făcută pentru așa ceva. După prima strofă, mă ţin de microfon!”, spunea actrița despre rolul pe care îl avea de făcut. Totuși, cei doi au reușit să se achite rezonabil de misiune.

Ba chiar Florin Ristei a reușit să o impresioneze pe Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva. “E ilegal ca Ristei să aibă picioarele astea!”, spunea Alina, după ce artistul a urcat pe scenă într-o rochie… de poveste.

ADVERTISEMENT

Iar dacă Nancy Sinatra le-a dat bătăi de cap nu a fost mai ușor nici când l-au interpretat pe Sandu Ciorbă. ”N-am crezut că o să cânt asta vreodată!”, a dezvăluit Florin Ristei. Și atunci, Ilona l-a taxat: „N-am crezut că o să ȋţi placă!”.

Iar interpretarea lor a fost una cât se poate de bună. Suficientă pentru ca Mihai Petre să remarce ”jocul scenic” al Ilonei Brezoianu. „Dansatorii de flamenco trebuie să ia lecţii de la tine!”, spunea juratul de la Te Cunosc de Undeva.

ADVERTISEMENT