Life

Surpriză mare la Te cunosc de undeva 2024! Alina și Pepe au dat vestea: ”Ne așteaptă decizia”

Moment de uimire în emisiunea Te cunosc de undeva 2024! Alina Pușcaș și Pepe au dezvăluit despre ce hotărâre este vorba.
28.02.2024 | 18:35
Surpriza mare la Te cunosc de undeva 2024 Alina si Pepe au dat vestea Ne asteapta decizia
Moment de uimire în emisiunea Te cunosc de undeva 2024! Alina Pușcaș și Pepe au dezvăluit despre ce hotărâre este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Surpriză mare la Te cunosc de undeva 2024! Alina și Pepe au dat vestea, subliniind că îi așteaptă o decizie importantă în a treia gală a competiției difuzate săptămâna aceasta, sâmbătă, la Antena 1, începând cu ora 20:00.

Moment de uimire în emisiunea Te cunosc de undeva 2024! Alina Pușcaș și Pepe au dezvăluit despre ce hotărâre este vorba

Moment de uimire în emisiunea Te cunosc de undeva 2024! Alina Pușcaș și Pepe au dezvăluit despre ce hotărâre este vorba. Cele 8 echipe de artiști urmează să afle cum se vor desfășura lucrurile de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Peste numai câteva zile telespectatorii vor afla cine primește bonusul de 100 de puncte. Primul se va acorda în cursul zilei de sâmbătă, 2 martie. Competiția devine tot mai incitantă și mult mai strânsă în rândul participanților.

„Ne așteaptă decizia hotărâtoare a acestei seri, cea care poate face și desface toate planurile echipelor noastre. Pot citi încordarea în ochii concurenților”, au declarat Alina Pușcaș şi Pepe, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Din proprie experiență vă spun, chiar dacă de acasă pot părea relaxați pe canapele, dacă le-am pune tensiometru acum ar citi la toți 2.20! Vă reamintim că niciun bonus de 100 de puncte nu a părăsit încă masa deciziilor.

Să vedem dacă în seara asta echipele noastre au mai mult noroc”, au mai spus prezentatorii emisiunii Te cunosc de undeva 2024!, despre sezonul cu numărul 20, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Te cunosc de undeva, detalii din gala din 2 martie 2024

Te cunosc de undeva este o competiție în care concurenții dau totul pentru a pune mâna pe marele premiu, care ulterior se donează către o cauză nobilă. Emisiunea le ambiționează pe vedete, dar și jurații sunt foarte implicați.

În a treia gală, cea din data de 2 martie 2024, unul dintre jurații show-ului ia decizia să apeleze la avantajul acestui sezon. Telespectatorii vor descoperi despre ce moment este vorba, mai exact, peste numai câteva zile.

ADVERTISEMENT

„Când îţi dai seama că vrei să faci parte din show-ul pe care îl vezi, când îţi vine să scoţi caietul şi să iei notiţe din interpretare, nu poţi să nu dai un asemenea bonus!”, va spune acesta.

ADVERTISEMENT