Life

Florin Ristei și Ilona Brezoianu, cea mai tare transformare la Te cunosc de undeva: ”Toată lumea îl așteaptă”

Florin Ristei și Ilona Brezoianu, schimbare radicală în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Ce personaj interpretează.
14.03.2024 | 12:59
Florin Ristei si Ilona Brezoianu cea mai tare transformare la Te cunosc de undeva Toata lumea il asteapta
Florin Ristei și Ilona Brezoianu, schimbare radicală în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Ce personaj interpretează. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Ilona Brezoianu, cea mai tare transformare la Te cunosc de undeva. Toată lumea așteaptă să îi vadă în această ipostază care nu este una deloc ușoară din punct de vedere muzical și nici al coregrafiei.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu, schimbare radicală în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Ce personaj interpretează

Florin Ristei și Ilona Brezoianu au parte de o schimbare radicală în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Ce personaj interpretează artiștii care formează o echipă frumoasă și solidă în show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor ieși, cu siguranță, din zona de confort datorită personajului pe care l-au ales ultima oară la ruletă. Mai exact, este vorba despre cântărețul Sandu Ciorbă, în vârstă de 55 de ani, care îi provoacă din toate punctele de vedere.

„N-am crezut că o să cânt asta vreodată!”, a spus Florin Ristei la antrenamentele de actorie, scrie a1.ro. „N-am crezut că o să îţi placă!”, a completat la rândul său Ilona Brezoianu de la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

„Faza cu domnul Sandu la Te cunosc de undeva! e că toată lumea ȋl așteaptă. Stiţi cum ne așteptau la repetiţiile de la platou? Toată echipa, aliniată!”, a mai spus concurenta show-ului moderat de Pepe și Alina Pușcaș.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu, hohote de râs la Te cunosc de undeva

Florin Ristei și Ilona Brezoianu au stârnit multe hohote de râs în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, unde pregătesc un moment unic pentru gala de sâmbătă, 16 martie 2024. Concurenții au fost extrem de amuzanți la antrenamentele de dans.

ADVERTISEMENT

Cei doi au primit o reacție neașteptată de la profesoara de coregrafie, Ioana Macarie, care este de părere că numai ei puteau să scoată ceva bun dintr-un astfel de personaj. Sandu Ciorbă, cu siguranță, este un artist unic.

Acesta este motivul pentru care concurenții se pregătesc intens pentru acest moment, care îi va cuceri pe jurații show-ului. Mihai Petre îi va adresa multe laude actriței Ilona Brezoianu după interpretarea de pe scena Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

„Dansatorii de flamenco trebuie să ia lecţii de la tine!”, va spune câștigătorul de la Asia Express, în ediția ce va urmărită sâmbăta aceasta, de la ora 20:00. Cea mai nouă gală aduce surprize și în rândul celorlalți participanți.

ADVERTISEMENT