Fotbal intern

Florin Tănase, la primul gol pentru naționala României. Dedicație emoționantă: ”Trece prin momente grele”

26.03.2021 | 00:34
Florin Tanase la primul gol pentru nationala Romaniei Dedicatie emotionanta Trece prin momente grele
Mijlocașul Florin Tănase, care a marcat primul gol la echipa națională, i-a dedicat reușita maseurului care trece prin clipe grele după moartea fratelui. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florin Tănase marchează pe bandă rulantă în Liga 1, iar acum a reuşit să înscrie primul gol şi la naţională. Mijlocaşul ofensiv de la FCSB a deschis scorul în minutul 28 al meciului România – Macedonia de Nord.

Tănase, dedicație specială pentru maseurul naționalei

UPDATE, 26 martie, ora 00:35 / Mijlocașul Florin Tănase, care a marcat primul gol la echipa națională, i-a dedicat reușita maseurului „tricolorilor”, care trece prin clipe grele după moartea fratelui.

ADVERTISEMENT

”Surpriza mai mare a fost revenirea lui Mister, noi am mai marcat goluri, dânsul nu a mai avut Covid. În vestiar a venit dânsul, nu știam absolut nimic. El ne-a spus ‘Ce credeați? Scăpați de mine?’

Ne așteptam să facem un meci bun și ne doream cele trei puncte, nu ne așteptam să revină Macedonia. Mă simt bine, mă simt încrezător, cresc de la meci la meci. Mă bucur că e primul gol la echipa națională, golul i-l dedic maseurului echipei naționale, care trece prin momente mai grele, i-a plecat fratele.

ADVERTISEMENT

Când mi se dă încredere, altă evoluție am. Înainte nu am primit încrederea de care aveam nevoie, chiar dacă treceam prin momente bune, dar Mister și staff-ul mi-au dat încredere. Doamne ajută să ne calificăm, pentru că fotbalul românesc are nevoie de calificare. Sper să scoatem punct sau puncte din meciul cu Germania, pentru că jucăm acasă”, a declarat Tănase la Pro TV.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 25 martie, ora 22:43 /

Liderul golgeterilor din campionat, cu 18 goluri marcate pentru FCSB, l-a executat şi pe Stole Dimitrevski. Florin Tănase a profitat de o pasă perfectă venită de la Vlad Chiricheş şi a înscris din interiorul careului, fără să-i dea vreo şansă portarul Macedoniei de Nord.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, primul gol al carierei pentru naţionala României. E la a 6-a selecţie sub tricolor

Florin Tănase a trebuit să aştepte şase meciuri pentru primul gol la naţionala României. Fotbalistul FCSB a debutat sub tricolor pe 31 mai 2014, într-un amical câştigat cu Albania, scor 1-0. Atunci, mijlocaşul ofenisv a bifat 7 minute, fiind introdus pe teren în locul lui Alex Maxim.

Un an mai târziu, Florin Tănase a jucat 45 de minute în România – Bulgaria 0-0, însă partida nu a intrat în palmaresul FIFA. Mijlocaşul a mai jucat o repriză în victoria cu Lituania, scor 1-0, într-un amical din martie 2016.

ADVERTISEMENT

Din nou, Florin Tănase a trebuit să aştepte un an pentru încă o selecţie la naţională. Pe 14 noiembrie 2017, fotbalistul de 26 de ani a jucat 63 de minute în România – Olanda 0-3.

Revenit la naţională în toamna anului trecut, Florin Tănase a jucat 53 de minute în victoria cu Belarus, scor 5-3, şi 87 de minute în remiza cu Irlanda de Nord, ultimul meci al anului 2020 pentru naţionala României. Cu această ocazie, mijlocaşul a oferit pasa decisivă la reuşita lui Eric Bicfalvi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,87 este cota pentru ”1X” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT