Sport

Ziua decisivă pentru Florin Tănase! Singura șansă pentru căpitanul FCSB-ului să prindă un transfer: „Trebuie să plece un jucător!”

MM Stoica a anunțat că joi, 3 februarie, este ziua decisivă pentru un transfer al lui Florin Tănase în străinătate, fiind ultima zi de mercato în Emiratele Arabe Unite.
03.02.2022 | 09:07
Ziua decisiva pentru Florin Tanase Singura sansa pentru capitanul FCSBului sa prinda un transfer Trebuie sa plece un jucator
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului nu își dorește să se despartă de Florin Tănase și crede că, deși sunt șanse teoretice, transferul nu se va realiza în iarnă.

Mihai Stoica a explicat că echipa din Emirate care îl dorește pe Tănase trebuie să renunțe la un jucător pentru a-l aduce pe căpitanul „roș-albaștrilor”, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK, prezentând și jucătorul care stă în calea mutării lui „Tase”.

ADVERTISEMENT

Ziua decisivă pentru un transfer al lui Florin Tănase

MM Stoica a anunțat că Florin Tănase mai are o singură șansă de a pleca de la FCSB și toate speranțele căpitanului „roș-albaștrilor” atârnă de ziua de joi, 3 februarie, ultima zi de mercato din Emiratele Arabe Unite.

„Mâine e ultima zi, se închide fereastra în Emirate. Nu e vorba despre speranțe la Tănase, Tase nu vrea să plece nici el, doar dacă vin ăia cu un salariu mare pentru el.

ADVERTISEMENT

El câștigă 360.000 de euro la Steaua, la el acasă, unde urmează să fie tată în câteva luni. Pentru ca el să plece, trebuie să se plătească 3 milioane de euro.

Tănase poate fi un atuu pentru noi în lupta cu CFR. Dacă pleacă, putem rezolva plecarea lui, poate nu la acest nivel, dar putem rezolva.

ADVERTISEMENT

Cei de acolo trebuie să dea la o parte un jucător pentru ca Tănase să vină și nu știu dacă vor face asta în ultima zi de transferuri”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Care e problema că Tănase nu a jucat bine cu Dinamo?”

MM Stoica a comentat și prestația lui Florin Tănase din derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, în care căpitanul „roș-albaștrilor” a fost înlocuit la pauza meciului:

ADVERTISEMENT

„Tănase nu a jucat atât de bine cu Dinamo, dar care e problema. Dar de Nistor că a ieșit în prima repriză de ce nu se vorbește.

Numai de noi se discută. Toni Petrea și Pintilii nu pot să facă schimbări, că le face numai Gigi. Nu are nicio legătură”.

Gigi Becali l-a criticat aspru pe Florin Tănase după meciul cu Dinamo, declarând că nu îi mai stă gândul la echipă în prezent: „Nu mai bagă piciorul că îi este frică să nu se accidenteze şi să nu mai plece.

Să vină 5 februarie, să vadă că nu mai pleacă şi să îşi bage minţile în cap. Tănase nici nu punea piciorul, alerga în gol, îi era frică”.

„Am spus asta şi când a plecat un antrenor. Când vrei să câştigi un campionat, dai război. Petrea a făcut schimbările pe care le-a făcut pentru că nu aveam centrul terenului.

Eu nu sunt mulţumit. Aşa nu se câştigă campionatul. Campionatul nu se ia la jucărie, facem jucărie la fotbal? N-am avut adversar, că luam noi 3”, a spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,93 este cota pentru „peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT