Sport

El este jucătorul care a blocat momentan transferul lui Florin Tănase de la FCSB la Al Nasr Dubai! Exclusiv

Transferul lui Florin Tănase la Al Nasr Dubai este blocat pentru moment. FANATIK vă prezintă ce jucător stă în calea mutării de 3 milioane de euro de la FCSB.
13.01.2022 | 10:11
El este jucatorul care a blocat momentan transferul lui Florin Tanase de la FCSB la Al Nasr Dubai Exclusiv
Florin Tănase şi Dia Saba, fotbalistul din cauza căruia e blocat momentan transferul la Al Nasr. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Tănase ar fi trebuit să plece în această iarnă la Al Nasr Dubai, însă mutarea este blocată momentan chiar dacă echipa din Emirate îl doreşte şi fotbalistul şi-a negociat salariul la formaţia din Golf.

Dia Saba, jucătorul care a blocat momentan transferul lui Tănase de la FCSB la Al Nasr Dubai!

Din informaţiile FANATIK, mutarea nu se poate realiza pentru moment pentru că Al Nasr nu a reuşit să scape deocamdată de “decarul” echipei, israelianul Dia Saba. Tănase ar fi trebuit să îi ia locul actualului “decar”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte negocierile dintre Al Nasr şi FCSB, lucrurile sunt foarte simple. Florin Tănase are clauză eliberatorie de 3 milioane de euro, deci oricine va plăti această sumă pentru jucător îl poate legitima.

Dia Saba,
Dia Saba, “decarul” lui Al Nasr

Reorganizare la nivelul conducerii! S-a schimbat preşedintele la Al Nasr

În plus, Al Nasr Dubai trece printr-un proces de reorganizare. La echipa din Emiratele Arabe Unite s-a schimbat conducerea, este un nou preşedinte şi, cel puţin pentru moment, transferul este pus pe “hold”.

ADVERTISEMENT

Mai ales că Al Nasr nu l-a cedat încă pe Dia Saba, omul pe care Florin Tănase urma să îl înlocuiască la echipă. Saba este un mijlocaş ofensiv israelian, în vârstă de 29 de ani, ajuns la echipă în septembrie 2020, din China, de la Guangzhou City.

Meme Stoica nu îl vrea plecat: “Noi nu vrem să ne despărțim de Tănase”

Florin Tănase şi-a prelungit contractul cu FCSB pe încă patru ani în vara anului 2021. Acordul are o clauză de reziliere de 3.000.000 de euro, pe care Al Nasr trebuie să o plătească pentru a-l legitima pe fotbalist:

ADVERTISEMENT

“De-aia se cheamă clauză de transfer, dacă se plătește clauza și el e fericit cu salariul, Tănase pleacă. Trei milioane de euro, nimic mai puțin. Noi nu vrem să ne despărțim de Tănase”, spunea Mihai Stoica despre o eventuală plecare a lui Tănase.

Transferul lui Tănase nu mai ţine de Becali: “Nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză. Bagă banii în cont și pleacă”

Gigi Becali a declarat că nu ar vrea să îl vândă pe Florin Tănase, însă nu mai depinde de el, în conidţiile în care clauza de reziliere de 3.000.000 de euro poate fi activată oricând:

ADVERTISEMENT

”Tănase are o clauză de 3 milioane. Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând. E piesa principală la ora asta. El e jucătorul cu cea mai mare experiență, dă goluri, îmi ține echipa.

Dar nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză. Bagă banii în cont și pleacă. Pleacă pentru că are clauza aia, nu depinde de mine, dar eu nu vreau să-l dau. Uite, că Dumnezeu mi-a ajutat, nu l-am dat”, a spus Gigi Becali.

Ce spune Tănase despre un eventual transfer: “Sunt sincer, între echipa națională și bani mai mulţi aș alege a doua variantă”

Florin Tănase a recunoscut cu francheţe că nu e deranjat că va avea şanse mai mici de a prinde echipa naţională în cazul unui transfer în Golf:

“Clauza este fixă, nu are cine să o schimbe, e trei milioane. Să vedem dacă va veni oferta scrisă, sunt discuţii. Sunt sincer, între echipa națională și bani mai mulţi aș alege a doua variantă.

Acolo, în zona Golfului, nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem cel mai slab campionat, dar dacă pleacă unul în Arabia, aoleu, s-a dus unde s-a dus! Nu mai sunt campionate aşa de slabe”, explica Florin Tănase.

Florin Tănase, salariu de şeic dacă pleacă în Golf! Ia 80.000 de euro lunar

Dacă se va face transferul la Al Nasr, Florin Tănase ar urma să câştige 80.000 de euro pe lună, adică 960.000 de euro pe an, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.”Decarul” FCSB-ului are unul dintre cele mai mari lefuri din Liga 1, 30.000 de euro.

  • 27 de ani are Florin Tănase
  • 5.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,95 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT