Sport

Florin Tănase, un nou discurs dur după Rapid – FCSB 2-0: ”În România nu ai voie să vorbești! Fiecare trebuie să spună ce gândește”

”Dezamăgire totală”, este reacția lui Florin Tănase, după înfrângerea din Giulești, 0-2 în SuperLiga. Partidă la căpătul căreia căpitanul lui FCSB și-a exprimat supărarea că nu își poate exprima punctele de vedere.
25.07.2022 | 01:09
Florin Tanase un nou discurs dur dupa Rapid  FCSB 20 In Romania nu ai voie sa vorbesti Fiecare trebuie sa spuna ce gandeste
Florin Tănase și-a exprimat, deschis, nemulțumirea că nu își poate exprima punctele de vedere referitoare la situația echipei. Foto: INQUAM Photos/ Stefan Constantin
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut derbyul cu Rapid, scor 0-2, iar Florin Tănase, căpitanul echipei a considerat rezultatul o ”dezamăgire totală”. A făcut o scurtă analiză a jocului, spune că echipa poate să-și revină, precum în sezoanele trecute. S-a arătat însă dezamăgit de faptul că a primit critici după ce și-a spus, deschis, părerea despre situația echipei la finele primului joc de campionat, cu U Cluj.

Florin Tănase după Rapid – FCSB 2-0: ”Avem un început dezastruos”

Trist, apăsat, dezamăgit. Așa a apărut Florin Tănase la flash interviu după partida din Giulești. ”Am făcut un nou meci slab. Avem un început dezastruos”, a recunoscut căpitanul FCSB.

ADVERTISEMENT

El consideră că se impune o analiză și a simțit nevoia să le transmită un mesaj fanilor. ”Trebuie să analizăm și să ne revenim. Vreau să-mi cer scuze suporterilor, în numele jucătorilor, pentru că i-am dezamăgit în acest start de sezon”.

Dacă în amicale FCSB a marcat pe bandă rulantă, în cele trei jocuri oficiale de până acum are un singur gol marcat. Chiar de Florin Tănase, din penalty, contra lui U Cluj, în prima etapă.

ADVERTISEMENT

”Am avut câteva ocazii azi, puteam să marcăm. Din păcate, n-am făcut-o, a făcut-o adversarul, felicitări lor.

Nu știu unde este echipa din sezonul trecut, că aici nu mai este. Nu pot să spun eu care sunt cauzele. Problema cea mai mare este că nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

Nu mai suntem acea echipă foarte ofensivă, care pasa foarte bine, făcea presing, recupera mingea sus. Trebuia să se facă mai multe schimbări astăzi. Nu vreau să spun câți jucători aș fi schimbat azi, dar mai mulți”, a conchis căpitanul FCSB.

Căpitanul FCSB, nemulțumit de faptul că nu-și poate exprima punctele de vedere

Finalul discuției a vizat criticile primite după declarațiile făcute la finalul partidei cu U Cluj. Atunci când a precizat că echipa mai are nevoie de transferuri.

ADVERTISEMENT

Și și-a exprimat, tranșant, nemulțumirea față de faptul că nu-și poate exprima liber punctele de vedere. ”În România nu ai voie să vorbești, să-ți spui părerea.

Cred că fiecare om trebuie să spună ceea ce gândește, iar celorlalți nu le rămâne decât să comenteze”, a spus Florin Tănase.

El consideră că declarațiile sale nu au fost interpretate corect. ”Normal că au fost interpretate greșit declarațiile mele. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc”, a conchis căpitanul FCSB.


(P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru „X solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT