Life

Florin Zamfirescu se luptă, de câțiva ani, cu probleme grave de sănătate

03.06.2020 | 15:47
Florin Zamfirescu se lupta de cativa ani cu probleme grave de sanatate
ADVERTISEMENT

Actorul Florin Zamfirescu a recunoscut că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, de ani buni, dar nu a murit și nici nu a fost pe moarte, așa cum s-a scris în presă, zilele trecute. “Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit”.

Actorul Florin Zamfirescu, probleme serioase de sănătate

În urmă cu câteva zile, în media online au apărut zvonuri conform cărora îndrăgitul actor Florin Zamfirescu ar fi murit. Artistul a aflat despre decesul său din presă și a comentat această situație în stilu-i caracteristic, cu mult umor.

ADVERTISEMENT

”Prieteni. Vă mulțumesc pentru anunțul că “am murit”. În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii…Vă rog să stați liniștiti – când va fi să fie, vă anunț personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul”, a scris actorul Florin Zamfirescu pe Facebook.

Pe de altă parte, Florin Zamfirescu a recunoscut că probemele de sănătate nu stau departe de el și că, de câțiva ani, se confruntă cu neplăceri grave, dar încă este în putere. Nu se pune problema de moarte.

ADVERTISEMENT

Familia a intrat în șoc

Vestea morții lui i-a șocat, dar i-a și speriat pe apropiații îndrăgitului actor. Fiica l-a sunat prima.

”Am primit un telefon și mi-a zis: „Aoleu, bine că ai răspuns! Scrie pe Facebook că ai murit”. Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit.

ADVERTISEMENT

Și atunci m-am grăbit și am pus pe Facebook că le mulțumesc celor care au anunțat aceste lucruri pentru că m-au făcut sa văd cine mă caută, câți prieteni am și ce interes mai există pentru mine.

E cineva care la fiecare sfârșit de an anunță că am murit. Și eu văd că devine un fel de obicei să scrii ferparul celui care trăiește. În primul rând m-a sunat fiică-mea. Și a zis: „Tată, ce e cu tine?” 

ADVERTISEMENT

N-am primit anunțuri, după aia am văzut propriul meu anunț și comentariile unora. M-a surprins și în continuare, sunt surprins, de parcă moartea s-ar fi inventat acum, adică cum reacționează lumea. Păi stați puțin? Cine nu moare?

Eu sunt în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente, am diabet, am tensiune oscilantă, am avut probleme de inimă, fisură de aortă și care s-a reparat în timp, fără operație”, a declarat Florin Zamfirescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT