Life

Florin Zamfirescu îi plânge de milă lui Tudor Chirilă: „E pe muchie. E în mare încurcătură”

31.03.2021 | 13:25
Florin Zamfirescu ii plange de mila lui Tudor Chirila E pe muchie E in mare incurcatura
ADVERTISEMENT

Florin Zamfirescu a comentat ironic ultima ieșire publică a lui Tudor Chirilă, care a vorbit despre situația dramatică în care se află sectorul cultural de mai bine de un an.

Actorul a spus că muzicianul se află într-o situație ingrată după ce acesta a declarat că s-ar putea să iasă în stradă și sectorul cultural, însă respectând distanțarea fizică, cu măștile pe fețe.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, marele actor a vorbit despre situația tensionată din ultimele trei zile, analizând și revolta exprimată de Tudor Chirilă.

Florin Zamfirescu, despre Tudor Chirilă: „E băiat deștept”

„El nu greșește, Tudor. E pe muchie. E în mare încurcătură. Nu mai știe ce să… El e dintre reziști. Ăștia din stradă sunt alții și lovesc în cei care în anii trecuți erau Rezist. 

ADVERTISEMENT

Tudor e un glas, un băiat deștept, e un bărbat. Pentru mine e tot un copil. El e în mare impas. Îmi e drag. A fost la mine în clasă. Până și Florin Călinescu mi-a fost student, actori importanți… Medeea Marinescu. Mă mândresc cu ei, uneori nu-s de acord cu ei, dar ei sunt în mare chin acum, toți actorii cu care noi am trudit. N-are dreptate Tudor să ceri compensații de la stat. Să ceară compensații de la Covid, Covidul a venit și ne-a distrus”, a declarat Florin Zamfirescu la Metropola TV.

Juratul de la Vocea României, supărat pe Iohannis

Tudor Chirilă a transmis printr-un videoclip postat pe Facebook că nu va ieși în stradă pentru a scanda împotriva obligatitivății purtării măștilor.

ADVERTISEMENT

Actorul și juratul de la Vocea României a mai precizat că este extrem de supărat pe președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu pentru că întorc spatele celor care activează în domeniile artistice și că n-ar fi de mirare ca actorii și cântăreții să iasă în stradă.

Chirilă a declarat că ar putea să ceară compensații pentru tot anul în care nu a putut munci și a fost nevoit să se descurce cum a putut.

ADVERTISEMENT