Sport

Florinel Coman, elogiat după FCSB – Sepsi 3-1: „Se vede după cum intră pe teren, e sigur pe el, a pus masă musculară”

Florinel Coman a fost elogiat după victoria FCSB-ului pe teren propriu în fața lui Sepsi, scor 3-1, meci în care a oferit două pase decisive.
09.05.2023 | 16:12
Florinel Coman elogiat dupa FCSB  Sepsi 31 Se vede dupa cum intra pe teren e sigur pe el a pus masa musculara
Florinel Coman, elogiat după FCSB - Sepsi. Sursă foto: sprotpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță îl felicită pe Florinel Coman pentru că a muncit din greu să revină la forma bună pe care a avut-o înainte de accidentări și consideră că poate fi un model și pentru alți fotbaliști români, din punct de vedere al determinării.

Florinel Coman, elogiat după FCSB – Sepsi

Florinel Coman a fost elogiat de Vasile Miriuță după victoria FCSB-ului în duelul cu Sepsi, meci în care a oferit două pase decisive și în care a lovit bara porții lui Niczuly după o lovitură liberă executată în forță:

ADVERTISEMENT

„E într-o mare formă, mă bucur mult pentru el. Se vede după cum intră pe teren, e sigur pe el, a pus masă musculară, e tare în dueluri. Bravo lui, a muncit mult!

De ce să nu poată și fotbaliștii români? Important e să vrei. Antrenorul îți spune o dată, de două ori, dar totul depinde de tine, nu stă nimeni să te oblige să faci ceva pentru tine”.

ADVERTISEMENT

„Ce frumos lovește mingea, e bun și sper să-l văd că prinde un transfer în străinătate. Octavian Popescu e un jucător bun, dar trebuie să schimbe ceva la el, nu e simplu. Poate mult mai mult”, a mai spus Vasile Miriuță, la TV PrimaSport.

Visul lui Florinel Coman pentru finalul sezonului

La finalul meciului, Florinel Coman a vorbit despre ce își dorește să se întâmple în finalul sezonului, și anume de a juca împotriva Rapidului, în ultima etapă, în fața propriilor fani, cu titlul pe masă: Am făcut un meci consistent, îl puteam închide în prima repriză, dar important e că am intrat montați să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Nu-mi place să fac calcule, știam ce ne va aștepta în această seară, am analizat meciurile celor de la Sepsi și am știut să gestionăm momentele cheie.

 Ne așteptam să înceapă tare, 25 de minute nu ne-a ieșit jocul, dar important e că nu am renunțat. Nu a fost niciun moment de speriat. Am vorbit de la început că trebuie să luptăm până la final. Lăsăm lucrurile să se întâmple și vom vedea la sfârșit unde vom fi”.

ADVERTISEMENT

„În cele 3 meciuri care urmează nu mai contează jocul, ci doar să luăm punctele. Cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR-ul acasă, avem un plus foarte mare, stadionul va fi plin. Trebuie să începem meciul agresiv și cu gândul de a lua cele trei puncte.

Nu m-a surprins deloc acel meci (n.r.- Farul – Rapid), era clar că bate Farul. Dacă le dădea 4, ce mai conta? Și 1-0 dacă era, eram sigur că bate Farul. Vrem să ducem lupta la titlu până în ultima etapă, să sărbătorim cu fanii, acasă. Presiune există peste tot”, a mai spus Florinel Coman.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,43 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT