Sport

Florinel Coman, glume pe seama plecării de la FCSB: „Mă duc cu Porsche-ul?”

Florinel Coman a făcut glume pe seama plecării sale de la FCSB, fiind prezent la evenimentul lansării noilor echipamente.
12.07.2023 | 21:28
Florinel Coman glume pe seama plecarii de la FCSB Ma duc cu Porscheul
Florinel Coman, glume pe seama plecării de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul vicecampioanei României își dorește să câștige titlul în sezonul care urmează să înceapă și a vorbit despre cât de importantă a fost pentru fanii echipei decizia prin care FCSB poate juca pe stadionul din Ghencea.

Florinel Coman, glume pe seama plecării de la FCSB

Florinel Coman a făcut glume pe seama plecării sale de la FCSB: „Eu m-am pregătit foarte bine, se poate întâmpla orice în campionat, contează să câștige echipa. Unde să plec? Să plec cu Posrche-ul?

ADVERTISEMENT

Ați văzut ce a spus patronul și eu am spus la fel, să se plătească acea clauză, că nu stau pe capul lor. Avem tineri valoroși care pot să ia locul oricui din echipă”.

„Normal că mă așteptam să vină mulți fani, simțim căldura lor, simțim că iubesc acest club și vrem să dăm totul pentru ei. Cel mai important a fost ca toți steliștii să vină să ne susțină în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Cel mai important este că toți steliștii vor veni să ne susțină în Ghencea. Asta au vrut și se întâmplă. Eu am meci, nu stau în tribună. Nu mi-e frică deloc că pot fi incidente. Nu mi-e frică, nu!”, a mai spus Florinel Coman la evenimentul organizat de Betano si FCSB.

„Obiectivul e să intrăm în grupele Conference League!”

„Farul se va bate din nou la titlu, pentru că au prestat un fotbal bun și cred că vor fi sus. Nu i-am vizionat până acum, nu va fi un meci ușor, pentru că e un meci european.

ADVERTISEMENT

Deci nu va fi ușor, dar trebuie să mergem să câștigăm acel meci. Obiectivul pe termen scurt e să intrăm în grupele Conference League, după care ne vom axa pe campionat”, a mai spus Florinel Coman.

Și Damjan Djokovic a vorbit, fiind impresionat de numărul mare de fani veniți la lansarea noilor echipamente ale FCSB-ului: „Da, chiar îmi era dor de nebunia asta, de entuziasm și mai ales de fotbal. Abia aștept să înceapă sezonul.

ADVERTISEMENT

Nu punem CFR într-o lumină neagră, aici e un club mare, au suporterii lor, e o bucurie mare, mai ales că sunt mulți copii. Entuziasmul te face să te bucuri de fotbal”.

„Îmi dau seama că lumea își dorește titlul după opt ani de zile, cum a spus și MM, ar trebui să fie ceva anul acesta. Cu multă muncă sper să reușim.

Bineînțeles, nu doar cu pedigree-ul de campion am venit, ci cu chef de performanță și sper să reușim să ajungem. Ce a lipsit…au fost altele mai bune. Sper ca anul acesta să fim mai buni”, a mai spus Damjan Djokovic.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT