Sport

FCSB și-a prezentat noul echipament! MM Stoica, discurs războinic: „Vă așteptăm pe toți în templu”. Video

FCSB își prezintă noul echipament cu un eveniment într-un mall din București. Evenimentul organizat în colaborare cu Betano a început.
12.07.2023 | 19:58
FCSB lansează noul echipament! MM Stoica, discurs războinic: „Vă așteptăm pe toți în templu”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
12-07-2023
16:57

Jucătorii FCSB, poze și autografe cu fanii. MM Stoica, discurs războinic

După ce le-au arătat suporterilor noile echipamente, fotbaliștii de la FCSB au stat să facă poze și să le acorde autografe susținătorilor lor. În schimb, managerul general Mihai Stoica ținut un discurs motivațional în care a vorbit despre revenirea în Ghencea.

„Unii și-ar dori să aibă pe stadion audiența pe care o avem noi aici pe mall! În etapa a doua, vă așteptăm pe toți în templul fotbalului românesc! Ne întoarcem acasă!” , moment În care toți suporterii prezenți au început să scandeze în cor: „Forța Steaua!”. 

12-07-2023
16:12

Fotbaliștii de la FCSB au sosit la eveniment

La Mega Mall a sosit și vicecampioana României! Sunt prezenți alături de Mihai Stoica, fotbaliștii Alex bălăuță, Djokoic, Syabonga, Edjouma, Radunovic, Șut, Coman, Olaru, Târnovanu, Andrea Compagno și Octavian Popescu.

Fanii prezenți la eveniment văd în aceste momente cum arată noile echipamente: acasă – roșu complet, deplasare – albastru complet, iar echipamentul alternativ este alb complet.

12-07-2023
15:48

Doi fani au câștigat noile tricouri

Doi suporteri ai FCSB-ului au câștigat în cadrul unui concurs noile tricouri ale vicecampioanei. La eveniment participă sute de oameni.

Fanii au strigat „Ghencea e a noastră!”. De asemenea, au fost aclamate numele lui Gigi Becali și Mihai Stoica. În ciuda caniculei de afară, fanii FCSB continuă să vină la eveniment.

12-07-2023
14:57

Edi cu Steaua, Edu cu FCSB

Edi și Edu sunt doi prieteni din peluza roș-albastră. Edi poartă tricoul mai vechi al Stelei, pe care l-a primit de la tatăl său înainte să apară două echipe care să se lupte pentru identitate și palmares.

Puștiul susține cu „vehemență” că FCSB este continuatoarea Stelei. De cealaltă parte, Edu poartă tricoul actual al echipei finanțate de Gigi Becali. Ambii au spus că „FCSB e Steaua”

Betano

12-07-2023
14:47

Suporterii îi așteaptă pe jucători

Cei mai mici dintre suporterii FCSB-ului care au luat parte la evenimentul de prezentare al noilor echipamente au spus că speră ca la derby-ul dintre echipa favorită și Dinamo din Ghencea să nu fie incidente între susținătorii echipei lui Gigi Becali și cei ai lui CSA Steaua. 

Jocurile s-au terminat, iar tinerii suporteri au luat cu asalt terenul pe care urmează să-și facă apariția jucătorii celor de la FCSB. Puștii s-au îngrămădit în jurul terenului pentru a-i aștepta pe fotbaliștii roș-albaștrilor. 

12-07-2023
13:41

FCSB lansează noul echipament. Evenimentul de prezentare a început

Miercuri, 12 iulie, într-un mall din București, FCSB își prezintă, în colaborare cu Betano, noile echipamente pentru sezonul 2023/2024. La startul evenimentului sunt prezenți câteva sute de suporteri ai roș-albaștrilor.

Majoritatea dintre aceștia sunt copii. Tinerii cu vârsta de peste 18 ani au luat cu asalt jocurile puse la dispoziție de sponsorul tehnic al vicecampioanei. Totodată, suporterii s-au jucat cu mingea diferite jocuri, precum La Mălai sau 2-2, până la două goluri diferență. 

FCSB își lansează noile echipamente. Evenimentul de prezentare a început. Foto: FANATIK.
FCSB își lansează noile echipamente. Evenimentul de prezentare a început. Foto: FANATIK.
11-07-2023
14:58

Prima imagine cu noul echipament al roș-albaștrilor

Deși FCSB își va prezenta noile echipamente pentru sezonul 2023-2024, miercuri, 12 iulie, în cadrul unui eveniment fastuos organizat la Mega Mall din București, pe internet au apărut deja imagini cu tricourile pe care le vor purta fotbaliștii lui Charalambous.

Este vorba deocamdată doar despre echipamentul de pe teren propriu, cu tricou, șort și jambiere de culoare roșie. Noul kit este asemănător celui din sezonul precedent. Diferența este făcută de culoarea cu care sunt inscripționate numerele. Acestea acum au culoarea galbenă, spre deosebire de cele vechi care erau scrise cu albastru. Și sigla FCSB-ului a suferit mici modificări.

FCSB face ultimele pregătiri pentru sezonul viitor în care speră să cucerească titlul după opt ani de așteptare. Vicecampioana României își va prezenta cu fast noul echipament.

FCSB își lansează noul echipament din SuperLiga. Fanii participă la eveniment

Betano, partenerul FCSB, a anunțat pe pagina oficială de Facebook detaliile despre evenimentul care va avea loc într-un mall din București: „Poți fi primul care vede noile echipamente oficiale ale FCSB pentru noul sezon competițional”.

ADVERTISEMENT


Clubul, alături de sponsori, a pregătit un program special, iar jucătorii lui Elias Charalambous vor fi de asemenea prezenți: „Vino și tu miercuri, 12 iulie de la ora 16:00, la Mega Mall București pentru a urmări lansarea noului set de joc al roș-albaștrilor.

În plus, avem și multe surprize pregătite pentru tine, dar ai și șansa să îți 𝗶ntâlnești jucătorii favoriți”, se mai anunță în cadrul comunicatului.

ADVERTISEMENT

Când are loc lansarea noului echipament al FCSB

Evenimentul va avea loc de la ora 16:00 și vor fi prezentate toate cele trei rânduri de echipament: „Vino la lansarea noilor echipamente, câștigă premii și întâlnește jucătorii FCSB”, au mai spus cei de la Betano, sponsorul care va apărea pe tricourile de joc.

FCSB va juca primul cu noul echipament în deplasare cu FC U Craiova 1948, în prima etapă. Partida se va disputa pe stadionul din Târgu-Jiu, duminică, 16 iulie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a prefațat noul sezon: „Va fi o afacere în patru pentru titlu!”

Managerul general al FCSB e de părere că echipa sa se va bate cu trei adversare pentru campionat: „Noi suntem pregătiți să ne duelăm cu toți.

Anul ăsta singura chestie pe care am remarcat-o a fost că fanii Rapidului nu au fost supărați pe acel 2-7 cu Farul. Dar toți și-au dat viața pe teren.

ADVERTISEMENT

Depinde şi dacă mergi mai departe în Conference League, pentru că rămân doar două competiţii. Cupa României este foarte importantă în acest sezon, că te trimite în Europa League. Acum, cred că titlul va fi o afacere în 4 sau 5, așa cred”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT