Sport

Florinel Coman, lăudat de Ilie Dumitrescu după FCSB – FC Botoșani 1-0: „Nici la Tavi Popescu nu vezi așa ceva”

Florinel Coman a reușit inextremis să aducă victoria FCSB-ului în meciul cu FC Botoșani, iar Ilie Dumitrescu a apreciat evoluția mijlocașului.
20.12.2022 | 16:22
Florinel Coman laudat de Ilie Dumitrescu dupa FCSB  FC Botosani 10 Nici la Tavi Popescu nu vezi asa ceva
Florinel Coman a marcat 5 goluri în acest sezon la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător al FCSB în meciul cu Botoșani, fiind lăudat chiar și de Gigi Becali. Ilie Dumitrescu l-a remarcat de asemenea.

Ilie Dumitrescu știe care e avantajul lui Florinel Coman față de Tavi Popescu: „Dă și pleacă pe poziție viitoare”

Florinel Coman a reușit al treilea gol pentru FCSB în campionat, iar Ilie Dumitrescu a apreciat un lucru important la jucătorul contestat de patronul echipei.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam… și eu am jucat mijlocaș de bandă. Vezi chestia asta pe care nu o au mulți jucători în campionatul nostru. 

A fost Campionatul Mondial, ne uităm în Champions League, în campionatele importante, da, acolo e un lucru normal: dă și pleacă pe poziție viitoare”, a spus fostul mare fotbalist la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„Mister” e de părere că lui Octavian Popescu îi lipsește această calitate: „La Tavi Popescu nu vezi lucrul ăsta. Dă pasă și urmărește jocul, nu participă, nu atacă spațiul liber, nu cere mingea. Dar Coman pleacă foarte bine, finalizarea ideală, cu șiretul peste portar.

În ultima perioadă nu a avut reușite, mă bucur pentru el, avea nevoie de un gol ca să-și intre în ritm. Contează foarte mult pentru el”, a mai explicat Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl iartă pe Florinel Coman: „A șters toate păcatele lui”

Gigi Becali i-a făcut o injecție cu moral lui Florinel Coman înainte de sărbători: „Coman ne-a salvat. Nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe. Să dea Dumnezeu acum să se pregătească bine, să fie titular și să fie ăla de dinainte, să fie Coman ăla pe care am dat 3 milioane.

Acum a șters tot, toate păcatele lui, după golul ăsta. E fotbalist bun și e și foarte inteligent. El trebuie să muncească.

ADVERTISEMENT

El era în formă înainte de accidentare. Acum trebuie să muncească și să revină”, a spus patronul după victoria cu FC Botoșani.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT