Sport

Gigi Becali, dezamăgit de jucătorii aduși în vară la FCSB: „Transferuri aiurea!”. Ce se întâmplă cu Omrani și Miculescu și în cine nu și-a pierdut încrederea

Gigi Becali a fost dezamăgit de jucătorii aduși în vară la echipă spunând că transferurile au fost făcute greșit, dar i-a avertizat deja pe fotbaliști.
19.12.2022 | 22:37
Gigi Becali dezamagit de jucatorii adusi in vara la FCSB Transferuri aiurea Ce se intampla cu Omrani si Miculescu si in cine nu sia pierdut increderea
Gigi Becali, nervos. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că nu mai are încredere în Billel Omrani, pe care l-a atacat și l-a făcut indolent.

Gigi Becali, dezamăgit de jucătorii aduși în vară la FCSB

Gigi Becali a fost dezamăgit de jucătorii pe care FCSB i-a adus în vară, dezvăluind și care sunt singurii fotbaliști care l-au mulțumit: Eu l-aș fi scos din teren pe Omrani, ce e indolența asta, mai aveam puțin și sunam.

ADVERTISEMENT

De ce să vină Rădoi? Iau un antrenor care mă aduce mai aproape de Farul și eu să îl schimb? De ce să-l schimb, să ducă echipa mai jos? Nu se pune problema”.

„Dacă stau să mă gândesc dacă am făcut o greșeală… cred că atunci că n-am jucat cu David Miculescu în locul lui Omrani cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Am greșit majoritatea transferurilor: Dulca, Boboc, Rusu, Omrani. Mi-a ieșit Compagno și încă am încredere în Radaslavescu.

Nu-mi pare rău nici de Edjouma și Dawa. În rest… praf, toate transferurile au fost aiurea. Dar lasă că reglez eu lucrurile”, a mai spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT

„Cordea poate să stea și pe bancă!”

„Noi, dacă revin Olaru și Compagno, deja avem o problemă. O să iasă ori Cordea, ori Miculescu. Dar David Miculescu nu va mai lipsi. Nu mi-a plăcut cu Botoșani, nici nu mi-a displăcut. El e un fotbalist de rasă. 

Cordea poate să stea și pe bancă. Ce, nu știe să stea banca?! Așa sunt ai noștri după ce îi lauzi, îmi pare rău să spun.

ADVERTISEMENT

Așa sunt jucătorii noștri. Uite, pe Coman de exemplu trebuia să iau acum 30-40 de milioane, să joace la echipele mari din Europa. Cordea, după ce l-am lăudat, nu a mai fost foarte concentrat”, a continuat Gigi Becali.

„Coman ne-a salvat. Nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe. Să dea Dumnezeu acum să se pregătească bine, să fie titular și să fie ăla de dinainte, să fie Coman ăla pe care am dat 3 milioane.

Acum a șters tot, toate păcatele lui, după golul ăsta. E fotbalist bun și e și foarte inteligent. El trebuie să muncească. El era în formă înainte de accidentare. Acum trebuie să muncească și să revină”, a mai spus patronul vicecampioanei României.


  • 2,70 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „2 și sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: