Fotbal intern

Florinel Coman şi Andrei Miron acuză arbitrajul lui Kovacs după CFR Cluj – FCSB 2-0: “Am avut penalty”

13.12.2020 | 23:12
Florinel Coman si Andrei Miron acuza arbitrajul lui Kovacs dupa CFR Cluj  FCSB 20 Am avut penalty
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-2, din etapa a 13-a, prima înfrângere pentru liderul din Liga 1 după aproape trei luni. La finalul partidie din Gruia, jucătorii lui Toni Petrea au oferit primele reacţii.

Andrei Miron a fost primul fotbalist de la FCSB care a vorbit la finalul meciului cu CFR Cluj. Fundaşul central a comis penalty-ul din care campioana României a deschis scorul, iar fotbalistul va rata derby-ul cu U Craiova, după ce a văzut un cartonaş galben la acea fază.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, vizibil dezamăgit de rezultatul obţinut în meciul cu CFR Cluj, a acuzat faptul că Istavan Kovacs nu a acordat o lovitură de la 11 metri în startul derby-ului, la un henţ al lui Mario Camora.

Ce au spus Florinel Coman şi Andrei Miron după CFR Cluj – FCSB 2-0

“Jocul a fost echilibrat. Nu prea au fost ocazii la cele două porţi. În viaţa mea nu am lovit cu cotul. Am lovit mingea şi domnul Kovacs mi-a spus că mi-am lovit adversarul.

ADVERTISEMENT

I-am cerut explicaţii şi asta mi-a spus. A fost un joc dur, iar noi am intrat în jocul lor de luptă. Ei au fost avantajaţi. Urmează două meciuri foarte dificile, sper să obţinem cât mai multe puncte”, a declarat Andrei Miron la finalul meciului.

“Un meci foarte greu, împotriva unei echipe care joacă cu mingi lungi. I-a căzut mingea pe mână, trebuia penalty acolo. Am avut penalty în minutul 4. A fost greu să jucăm pe acest teren.

ADVERTISEMENT

La Craiova trebuie să câştigăm. Mai trebuie să mă antrenez suplimentar, nu sunt 100% din punct de vedere fizic, cu toţii ne gândim la următorul meci. Vom face o analiză şi trebuie să câştigăm la Craiova”, a spus Florinel Coman.

Ce a spus Toni Petrea despre situaţia lui Florinel Coman

Florinel Coman a revenit pe teren în meciul cu UTA Arad, jucat în etapa a 12-a, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Dacă împotriva arădenilor s-a lipit de gol, mijlocaşul ofensiv de 22 de ani nu a mai reuşit să repete isprava şi în Gruia.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului CFR Cluj – FCSB 2-0, Toni Petrea a vorbit despre situaţia lui Florinel Coman şi a susţinut că fotbalistul trebuie să tragă tare la antrenamente, lipsa lui inactivitate fiind vizibilă.

“Se vede perioada de inactivitate la Coman, calitatea lui tehnică nu poate fi pusă la îndoială. Trebuie să tragă mai tare”, a spus Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,73 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT