Fotbal intern

Fază controversată în minutul 1 din CFR Cluj – FCSB! “Roş-albaştrii” au cerut penalty. Video

13.12.2020 | 21:15
Faza controversata in minutul 1 din CFR Cluj  FCSB Rosalbastrii au cerut penalty Video
ADVERTISEMENT

Startul derby-ului CFR Cluj – FCSB a fost marcat de o fază controversată apărută în careul campioanei României. Jucătorii lui Toni Petrea au acuzat faptul că Mario Camora a comis un henţ în minutul 1 al meciului din Gruia.

FCSB a pus presiune pe CFR Cluj din primele secunde ale derby-ului de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar “roş-albaştrii” au cerut un penalty în minutul 1 al meciului.

ADVERTISEMENT

După un fault al lui Mateo Susic la Darius Olaru, FCSB a primit o lovitură liberă din partea stângă. Mingea a fost trimisă de Olimpiu Moruţan în careu, unde Mario Camora a lovit-o cu mâna. VEZI AICI VIDEO FAZA.

FCSB a cerut penalty în minutul 1 din derby-ul cu CFR Cluj

Istvan Kovacs a făcut semn ca meciul să continue, cu toate că fotbaliştii liderului din Liga 1 au protestat vehement. Pe reluările TV s-a văzut clar cum mingea l-a lovit în mână pe Mario Camora, iar arbitrul derby-ului ar fi trebuit să acorde lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

“Da, e lovitură de la 11 metri, mingea a venit în aer vreo 20 de metri, putea să se ferească”, a declarat Helmuth Duckadam la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

Istvan Kovacs, acuzat de Ion Crăciunescu: “Locuieşte în Cluj”

Istvan Kovacs a fost la centru şi la primul derby CFR Cluj – FCSB din 2020, meci jucat pe 2 februarie. Înainte de meciul jucat în returul sezonului regulat din stagiunea trecută, Ion Crăciunescu a susţinut că arbitrul locuieşte în Cluj.

ADVERTISEMENT

“Să vă spun ceva. Istvan Kovacs locuiește în Cluj, dar el nu spune asta. Sau poate că le-a spus, dar cei de la CCA tac din gură. Cu Istvan Kovacs este o mare problemă, dar în secretomania lor, cei de la CCA în loc să facă lumină, mai mult au încurcat lucrurile.

Ei puteau foarte simplu să anunțe că așa cum arbitrii din București arbitrează echipele bucureștene, și arbitrii din marile orașe, Cluj, Timișoara, Iași, Craiova au voie să arbitreze echipele din orașele respective. Ei nu fac asta”, spunea Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,00 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT