Sporturi

Floyd Mayweather oferă 10.000 de dolari sau o mașină de lux într-un concurs pe Instagram. Video

22.06.2020 | 11:16
Floyd Mayweather ofera 10000 de dolari sau o masina de lux intrun concurs pe Instagram Video
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather continuă să surprindă și pune la bătaie 10.000 de dolari sau un Ford Mustang, într-un concurs pe Instagram.

„Money May” îi face o promovare contului de Instagram al unui prieten, iar 10 dintre persoanele care vor respecta trei reguli simple vor fi aleși să câștige premiul pus în joc.

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather se află într-o companie selectă alături de Cristiano Ronaldo și Tiger Woods, reușind să obțină încasări de peste 1.000.000.000 de dolari.

Încă o extravaganță făcută de Floyd Maywether

Floyd Mayweather oferă 10.000 de dolari sau un Ford Mustang într-un concurs pe Instagram: „Giveaway nebun! Oferim 10.000 de dolari sau un Ford Mustang nou-nouț pentru a-l urmări pe Drew Caprio.

ADVERTISEMENT

Vor fi aleși 10 câștigători, care trebuie să respecte trei reguli simple: like la postare, follow contului lui Drew și comentați cu ’Gata’”.

Floyd Mayweather a contribuit la înmormântarea lui George Floyd

Floyd Mayweather s-a ținut de cuvânt și a achitat în întregime costurile funeraliilor lui George Floyd, americanul de culoare ucis de un polițist în Minneapolis în timpul unei arestări.

ADVERTISEMENT

Pugilistul a trimis familiei lui George Floyd un cec în valoare de 88.500$, informația fiind confirmată de impresarul Leonard Ellerbe pentru postul de televiziune ESPN.

Între timp, Floyd Mayweather are o nouă idee prin care să facă bani, iar acum celebrul pugilist vrea să-și taxeze fanii cu 1.200 de lire sterline pentru a intra în dialog cu el pe internet.

ADVERTISEMENT

Pe lângă conversație, fanii care achită suma vor primi autograful lui Floyd „Money” Mayweather, alături de un tricou din propria sa linie de haine.

Floyd Mayweather nu trece printr-o perioadă bună și în ultima lună a trecut prin decesul fostei sale iubite, dar și a unchiului său. Mai mult decât atât, și fiica sa a fost implicată într-un incident, după ce a înjunghiat o altă femeie.

Lyanna, fiica sa în vârstă de 19 ani, care a fost arestată în Texas, după ce a înjunghiat, se pare din gelozie, o altă femeie, a avut o reacție necontrolată după ce și-a surprins iubitul, rapperul NBA Youngboy, în compania altei femei, Lappatra Lashai Jacobs, în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT